Betsson i nytt avtal med SHL

SHL i nytt hockey avtal med Betsson

Som de flesta hockeyfansen förmodligen redan visste var det Betsson som lyckades bli huvudsponsor för Svenska Hockeyligan förra året. Betsson har nu tecknat ett 3-års avtal med SHL. Detta som en del av casino- och betting gigantens satsning på Svensk sport. Avtalet innebär även exklusivitet. Alltså är nu Betsson den exklusiva betting partnern för SHL.

Michael Marchal, CEO för SHL hade följande att säga om avtalet i ett pressmeddelande: ”För oss var det givet att samarbeta med Betsson igen. Förra året visade de oss att de är en hängiven partner för SHL.”

I samband med förra årets SHL producerade Betsson en väl omtyckt webbserie kallad ”Fimpens Resa”. Dessutom startade de #Målcirkeln initiativet, en välgörenhetsinitiativ vars syfte var att samla ihop pengar till föreningar. Både inom hockey och övrigt.  

Michael Marchal fortsätter:
”Vi ser fram emot fler gemensamma initiativ som kan glädja våra supportrar och öka SHL intresset för nya målgrupper.”

Jesper Svensson, CEO för Betsson Group sade följande om avtalet:
”Vi är otroligt stolta över att få chansen att stötta SHL och klubbarna igen.  Vi kommer att fortsätta vara den mest engagerade partnern och definitivt den som är mest passionerade om hockey.”

Klicka här för att besöka Betsson, hämta ditt välkomsterbjudande och komma igång med SHL betting…

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Innebörden för odds på SHL

Som ligans huvudsponsor har Betsson lovat att garantera SHLs bästa genomsnittliga utbetalningar under säsongen. De säger också att de kommer att fortsätta öppna nya dörrar för sina kunder att genom utökat material för alla som gillar hockey. Jesper Svensson fortsatte också med att säga att detta innebär att Bettson kommer att ha de bästa bettingerbjudandena på SHL, samt att de kommer stärka ligans täckning med nya och spännande funktioner.

Fans av Svensk hockey betting bör alltså rikta sina blickar mot Betsson när det gäller denna och de kommande årens SHL. Vi är helt övertygade om att Betsson kommer att göra ett utmärkt jobb och bidra med både bättre odds och täckning för Svensk hockey. Årets SHL drog igång den 14:e September.

Oddsgurun.com