Alliance vs Na’Vi – Dream League 13

Imorgon är det dags för playoffs i Dream League säsong 13. Vi pratar givetvis om eSport och Dota 2 nu. Även om det finns några riktigt spännande matcher att titta på under morgondagen så ligger vårt fokus på Onsdagen. Då möter nämligen det svenska stjärnlaget Alliance ett av Dotavärldens mest kända lag genom tiderna; ukrainska Na’Vi, eller Natus Vincere. Na’Vi är alltid en favorit bland spelare och bettingbolag, men inför denna match tror vi på svenskarna, även om oddsen är emot dem!

Hämta din oddsbonus hos LeoVegas på 3000 kronor

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Svenska Alliance

Under group stages placerade sig Alliance på andra plats i grupp C, och detta med väldigt tungt motstånd. De blev nollade i en match; mot Invictus Gaming som är ett av turneringens absolut starkaste lag. Utöver denna förlust mot ett väldigt starkt lag vann de samtliga övriga matcher med 2-0, detta mot lag som bland annat Virtus.pro. Alliance har sett väldigt starka ut under början av året och har haft några riktigt övertygande vinster mot väldigt bra lag. Det var länge sedan de hade en så stark uppställning och vi tror att de har ett väldigt bra år framför sig.

Ukrainska Natus Vincere

Na’Vi må ha tagit första placeringen i grupp D, men motståndet var inte alls lika hårt som det för Alliance. Trots att de nollade Team Liquid så stötte de på problem emot Evil Geniuses, som absolut inte är någon av turneringens favoriter. Det är säkerligen ett lag att räkna med i turneringen, men vi tycker helt klart att Alliance sett bättre ut.

Vad tror OddsGurun om matchen?

Na’Vi är ett stabilt lag som spelar säkert och sällan förvånar oss. De brukar hålla sig på en jämn nivå och vi vet oftast vad vi kan vänta oss. I Dream League säsong 13 har de varit en aning ostabila och stött på oväntade problem. Alliance å andra sidan har en tendens att i perioder spela antingen otroligt bra, eller väldigt medelmåttigt. I denna säsong av Dream League har de kört över allt motstånd utöver en match. Detta mot Invictus som är ett världens kanske mest underskattade och farliga Dota2 lag just nu. Svenska Alliance har en väldigt stark uppsättning just nu, och väldigt mycket medvind. Därför tror vi att Alliance vinner matchen, och dessutom med en överväldigande 2-0 seger mot Na’Vi, och vi spelar på oddsen 4.50 hos LeoVegas.

Vårt speltips: Alliance vinner över Na’Vi med 2-0 till oddset 4.50 hos LeoVegas.

Team Oddsgurun