Sampdoria vs Napoli – Serie A

Sampdoria tar emot Napoli på Stadio Luigi Ferraris i Genoa. Hemmalaget Sampdoria har fyra poäng ned till nedflyttning men har en match mindre spelad än lagen under sig. En trepoängare mot Napoli skulle betyda att laget utökar avståndet till sju poäng vilket garanterat skulle kännas mer komfortabelt för laget i Serie A. Napoli in sin tur ligger på elfte plats vilket naturligtvis är långt ifrån godkänt. Neapel-klubben har redan sparkat sin tränare Ancelotti men resultaten har inte blivit märkbart bättre sedan Gattuso klev in som huvudansvarig. Nu behövs en trepoängare för att ta laget närmre Europaplatserna.

Hämta din välkomstbonus hos Nordicbet på 1000 kronor

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Hemmalaget Sampdoria

Sampdoria har endast en seger på de fem senaste matcherna men har samtidigt tagit poäng i tre av sina fyra senaste hemmamatcher. Laget som befinner sig lite väl nära nedflyttningsstrecket behöver börja vinna mer matcher om det ska bli förnyat kontrakt. Napoli är en tuff motståndare och det krävs en maximal prestation om det ska bli någon poäng i den här matchen för Sampdoria.

Bortalaget Napoli

Napoli har inte imponerat under nya tränaren Gattuso förutom under de två senaste matcherna. Först slog laget ut Lazio i cupen för att följa upp med en seger mot serieledaren Juventus med 2-1. Kan laget fortsätta på inslagen väg kan man eventuellt klättra i tabellen och nå bättre resultat än vad som varit fallet hittills. Målskyttet har inte imponerat och laget har inte gjort mer än två mål i någon ligamatch sedan 4-1-segern mot Lecce i slutet av september.

Så här tänker vi

Napolis två senaste segrar gör att vi tror att de kommer fortsätta på inslagen väg och klara av att besegra bottenlaget Sampdoria. Hemmalaget har inte imponerat i de två senaste matcherna med klar förlust mot Lazio med 1-5 och 0-0 hemma mot Sassuolo senast. Därför tror vi att det blir en bortaseger för Napoli, relativt komfortabel dessutom och det finns spelvänliga odds för dig att hämta. Vi väljer att spela 2:a till oddset 1,85 och får bäst odds hos Nordicbet.

Vårt speltips: Napoli vinner borta mot Sampdoria till oddset 1,85 hos Nordicbet

Team Oddsgurun