Tjeckien vs Sverige – Beijer Hockey Games

Det är dags för den första matchen i den årliga turneringen Beijer Hockey Games där Sverige tar emot Tjeckien i Ericsson Globe. Detta är den tredje av fyra turneringen i säsongens Euro Hockey Tour där Sverige ligger sist efter sex spelade omgångar. Nu finns det chans att ta ikapp och en seger mot tjeckerna skulle öppna upp rejält då laget bara är en poäng ifrån toppen vid ett sådant tillfälle. Förlust däremot och drömmen om ”EM-guld” är borta i praktiken då sju poäng kommer skilja lagen åt.

Hämta din välkomstbonus hos Nordicbet på 1000 kronor

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Hemmalaget Tjeckien

Tjeckien inledde strålande i Karjala Tournament med tre raka segrar. När man sedan vann premiären i Channel One Cup såg det ut att bli en enkel resa mot segern i Euro Hockey Tour. Därför var det förvånande att tjeckerna avslutade tävlingen med att förlora två matcher mot Ryssland och Sverige. Det gör att tabellen nu är otroligt jämn. Tjeckerna har ett stabilt lag med flera stjärnor och det krävs en lysande prestation av Tre Kronor om det ska bli seger. Tjeckien vann dessutom Beijer Hockey Games i fjol.

Bortalaget Tre Kronor

Tre Kronor har haft det tufft i årets Euro Hockey Tour men studsade tillbaka hyfsat i Channel One Cup efter den katastrofala prestationen i Karjala Tournament. Nu har laget sju poäng vilket är fyra mindre än Tjeckien och Finland. Sverige har fördel av hemmaplan och har ett bättre lag spelare för spelare. Därför känns det som att en bra prestation kommer leda till seger mot ett svagare motstånd men det krävs att alla är på topp. För att få med sig självförtroendet in i resten av turneringen krävs det seger mot Tjeckien. Men det ska Tre Kronor klara av!

Så här tänker vi

Vi tror att Tre Kronor med fördel av hemmaplan lyckas vinna matchen. Sverige har ett bättre lag som vi inte ser kan förlora mot Tjeckien. Senaste matchen slutade med seger 3-1 för svenskarna och ett liknande resultat känns inte osannolikt. Vi väljer att spela seger för Tre Kronor och får bäst odds hos Nordicbet som erbjuder oddset 1,81. Ha i åtanke att vi spelar 1X2 vilket gör att resultatet räknas efter ordinarie tid.

Vårt speltips: Sverige vinner mot Tjeckien till oddset 1,81 hos Nordicbet.

Team Oddsgurun