Wolves vs Leicester – Premier League

Ett intressant möte väntar mellan trean Leicester och nian Wolves. Det är två lag som gjort det bra under säsongen men där formen börjar svaja en hel del. Leicester har tappat sin andraplats som de hade tidigare medan Wolves endast har en seger på sina åtta senaste matcher. När lagen nu drabbar samman på Molineux Stadium i Wolverhampton är det därför inte särskilt höga förväntningar på en välspelad match utan det lär istället bli en tät kamp mellan två jämna lag.

Spela med BankID hos Snabbare och få uttag på direkten

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Hemmalaget Wolves

Wolves är laget som inte har vunnit på hemmaplan under 2020. Senaste segern på Molineux Stadium kom i december mot Manchester City. Faktum är att hela 2020 varit ganska svagt för Wolves som endast vunnit borta mot Southampton under årets två första månader. Framförallt är det offensiven som inte varit bra. Laget har endast gjort mer än ett mål en gång på de åtta senaste matcherna och det var mot just Southampton. I fyra av dessa matcher har man dessutom blivit nollade.

Bortalaget Leicester

Leicester hade länge en strålande säsong och låg tvåa i tabellen väldigt länge. Man började också 2020 bra med att vinna två matcher men sedan dess har det inte gått att känna igen laget i ligaspelet. Endast en seger på de fyra senaste matcherna i Premier League gör att Manchester City har fått förbi. Dessutom blev Leicester utslagna ur Ligacupens semifinal mot Aston Villa. Nu skulle man behöva en trepoängare men det är inte särskilt lätt mot ett lågt stående Wolves.

Så här tänker vi

Fyra av lagens fem senaste interna möten har slutat med under 2,5 mål och det känns inte direkt som det kommer bli någon målfest i detta möte heller. Wolves är inte direkt laget som sprutar mål omkring sig och Leicester har ett sargat självförtroende. Därför tror vi inte på någon målrik match, snarare tvärtom vilket oddsen talar för. Vi väljer att spela under 2,5 mål och får oddset 1,81 hos Snabbare.

Vårt speltips: Under 2,5 mål i matchen mellan Wolves och Leicester till oddset 1,81 hos Snabbare

Team Oddsgurun