Arsenal vs Newcastle – Premier League

Vinteruppehållet för Premier League är äntligen över och det är två lag som suktar efter segra som ställs mot varandra. Newcastle har vunnit en av sina sju senaste matcher medan Arsenal har en seger på de nio senaste matcherna. Lagen står på exakt samma poäng och har kryssat sig bort från eventuell Europaplats. Den omedelbara succén efter att Arteta tagit över som huvudtränare för sparkade Emery har uteblivit men samtidigt har man blivit ett mer svårslaget lag med sex matcher i alla turneringar utan förlust. Problemet är bara att laget kryssar hela tiden och en poäng per match är inget som ger någon kamp om Europaplatserna.

Hämta din välkomstbonus på 1000 kronor hos Betsson

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Hemmalaget Arsenal

Arsenal sparkade Emery och tog in Arteta som huvudansvarig. Resulteten har inte riktigt blivit de som klubben hoppades på utan Arsenal ligger på tionde plats i tabellen vilket naturligtvis inte är godkänt för en klubb av Arsenals dignitet. Laget har inte imponerat även om Arsenal numera är svårbesegrade vilket fem matcher utan förlust vittnar om. Dock så behöver man börja vinna om man ska klättra i tabellen och nå platserna som ger spel i Europa League nästa säsong.

Bortalaget Newcastle

Anrika Newcastle har heller inte vunnit särskilt ofta i ligan på senaste tiden. Visst laget vann mot Chelsea för några omgångar sedan och har fyra matcher i ligan utan att förlora, men alla kryss gör att Newcastle ligger kvar i mitten av tabellen i Premier League. Därmed är oddsen inte direkt på lagets sida för att man ska klara av att vinna den tuffa bortamatchen mot Arsenal.

Så här tänker vi

Denna match i Premier League kanske inte är den mest intressanta eftersom båda lagen ligger i mitten av tabellen. Samtidigt är det två lag i desperat behov av seger eftersom det inte blivit särskilt många sådana för något av lagen den seanste tiden. Vi tror att Arsenal är det starkaste laget i denna match och spelar därför Arsenal som segrare till oddset 1,45 hos Betsson.

Vårt speltips: Arsenal vinner över Newcastle hemma på Emirates till oddset 1,45 hos Betsson.

Team oddsgurun