Tottenham vs Manchester United – Premier League

Även om Coronatider ställt in halva världen och stora delar av idrottsvärlden ser det ut att bli match mellan Tottenham och Manchester United. Mourinho ställs mot sin gamla klubb för andra gången och är i jakt på seger. Senast blev det förlust med 2-1 och på sistone har formen inte varit mycket bättre. Sex matcher utan seger varav fem förluster är inget poängsnitt för ett lag som siktar på att spela Champions League nästa säsong. Nu återstår det att se om de kan hota ett formstarkt Manchester United.

Hämta din välkomstbonus på 1000 kronor hos LeoVegas

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Hemmalaget Tottenham

Tottenham har inte vunnit på sex matcher och har de senaste veckorna åkt ur Champions League och FA-cupen, samtidigt som spelet i Premier League inte heller stämt. Återigen blir det en titellös säsong och med skador på nyckelspelare som Son och Harry Kane är det inte direkt ljusa tider för klubben. Därmed är laget också underdogs inför mötet med Manchester United, Mourinhos gamla klubb.

Bortalaget Manchester United

Ole Gunnar Solskjaer är inte någon tränare i panik längre utan det är ett otroligt formstarkt bortalag som inte förlorat på elva matcher. Laget har heller inte släppt in mål på tre matcher och i torsdagens Europa League-åttondelsfinal blev det klar 5-0-seger mot LASK från Österrike. United har varit bra mot starka lag på bortaplan under säsongen och är favoriter inför den spännande matchen. Därför tror vi att United kan komma att få en andra raka seger mot Tottenham.

Så här tänker vi

Manchester United är favoriter och har betydligt bättre form vilket oddsen visar. Intåget av Bruno Fernandes har gjort att laget fått helt nya dimensioner i offensiven samtidigt som defensiven sitter perfekt. Det gör att vi tror att det blir en seger för Manchester United och vi spelar rak 2:a till oddset 2,30 hos LeoVegas.

Vårt speltips: Manchester United vinner borta mot Tottenham till oddset 2,30 hos LeoVegas

Team Oddsgurun