Betta på detta under krisen

Att majoriteten av idrottsvärlden står still är känt sedan länge. Sportfans från hela världen törstar efter idrott och trots att det är mycket som står still finns det sport som fortfarande är igång i världen. Vi på oddsgurun har valt ut några ligor och tävlingar som du kan betta på även under krisen. Ett spelbolag som är kända för ett bra utbud av sporter är Nordicbet och nu kan du betta med en bonus om du signar upp idag.

Hämta din välkomstbonus hos Nordicbet på 1000 kronor

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Populära ligor under krisen

Vysshaya Liga: I Vitryssland är det inget uppehåll utan där är ligaspelet i full gång. Matcher spelas fredag, lördag och söndag i den vitryska fotbollen där BATE Borisov är det kändaste laget. Du kan streama Vysshaya Liga samtidigt som du placerar dina bets vilket tar din spelupplevelse till nya höjder. Testa betting på vitrysk fotboll!

Short Hockey: I Ryssland är Short Hockey mycket populärt och såväl Comet Division som Liga Pro är igång för fullt. Short Hockey är som vanlig hockey fast med den stora skillnaden att en match är 3×10 minuter istället för 3×20. Dessutom spelar lagen flera matcher under en dag, ofta fem till sex stycken. Flertalet spelbolag erbjuder odds på short hockey inklusive Nordicbet.

Nicaragua Liga Primera: I Nicaragua har man också valt att fortsätta med ligaspelet och det är minst sagt spännande när slutspelet är igång. Hos Nordicbet kan du betta på Liga Primera till bra odds.

Esporten växer ytterligare

Redan innan viruset började spridas hade Esporten växt konstant i flera år. Under dessa tider har intresset blivit ännu större och det är framförallt CS:GO, Dota 2 och LoL som lockar spelarna. Sportfans har också uppskattat FIFA, NHL och Rocket League betydligt mer än vad som brukas med tanke på rådande omständigheter. Följ de olika lagen i ESL One och flera andra turneringar. En fördel med Esport är att du kan betta på matcherna hos Nordicbet och sedan streama matcherna samtidigt på Twitch. Det tar din spelstund till nästa nivå.

Team Oddsgurun