BATE vs Neman – Oddstips

I en tid där den flesta av världens fotboll står still riktas blickarna naturligt mot Vitryssland och Vysshaya League. Under söndagen blir det en minst sagt spännande match när BATE tar emot Neman i en match som hemmalaget inte bör ha några problem att vinna. Samtidigt vann Neman sin senaste match och har garanterat lust att skrälla till sig tre poäng som får laget att klättra i tabellen.

Hämta din oddsbonus hos LeoVegas idag

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Hemmalaget BATE

BATE inledde säsongen svagt med dubbla förluster i ligaspelet samt förlust i första semifinalen av vitryska cupen mot Slavia Mozyr. Nu har man dock hittat rätt genom att vänta och besegra Slavia Mozyr med 2-0 i veckan vilket gör att laget är klara för final i cupen. Dessutom har man fyra raka ligamatcher utan förlust och nu siktar man på ännu en seger när det är Neman som kommer på besök. BATE har inte förlorat på de 15 senaste försöken mot Neman.

Bortalaget Neman

Neman har haft det tufft mot BATE de senaste åren. Förra gången man vann mot laget är 2014 då det blev 2-1-seger efter förlängning i cupen. Nu är det ligamatch och Neman har inlett ligaspelet okej. Två segrar, två oavgjorda och två förluster innebär att man är på säker mark men det är en mycket jämn tabell så här under säsongsinledningen. Neman som är tippade på undre halvan får det tufft att få med sig något i denna match vilket oddsen också visar.

Så här tänker vi

BATE har börjat komma igång efter den svaga inledningen och ser ut att ha hittat rätt. Veckans 2-0-seger har säkert givit en hel del självförtroende som man förhoppningsvis kan bära med sig inför matchen mot Neman. Att BATE dessutom har fördel av hemmaplan talar för att det blir en seger för favoriten. Därför väljer vi att spela BATE som segrare till oddset 1,45 hos LeoVegas.

Vårt speltips: BATE vinner över Neman till oddset 1,45 hos LeoVegas

Team Oddsgurun