Bundesliga är äntligen tillbaka

Våren har varit kämpig för fotbollsfans men nu finns det äntligen något att glädja sig åt. Som första Europeiska toppliga – Aleksandr Lukasjenko, Vitrysslands president, får ursäkta – är det dags för fotboll i Tyskland igen. Den 15:e maj – redan om en vecka – kommer Bundesliga att återstarta och det finns flera spännande matcher att se fram emot. För dig som vill oddsa på Bundesliga kan du göra det hos Betsson. Där finns dessutom en välkomstbonus som kan bli din idag.

Hämta din välkomstbonus hos Betsson på 1000 kronor

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Bayern är favorit till guldet

Bayern München har greppet om slutsegern och är också favoriter att vinna Bundesliga enligt oddsen. Det återstår nio omgångar av serien så det är fortfarande mycket som kan hända. Fyra poäng bakom jagar Borussia Dortmund följt av RB Leipzig. Så här ser oddsen ut på segrare av Bundesliga hos Betsson:

Bayern München – 1,21
Borussida Dortmund – 6,50
RB Leipzig – 10,00
Borussia Mönchengladbach – 151,00

Blir det Lewandowski som vinner skytteligan?

Robert Lewandowski ser ut att bli skyttekung då han har gjort 25 mål, flest av alla i serien. Bakom ligger Timo Werner på 21 mål. Därefter är det ett stort hack till Dortmunds supertalang Jadon Sancho som ligger trea i skytteligan på 14 mål. Ensam fyra hittar vi en svensk i form av Robin Quaison som svarat för 12 mål. Ytterligare en svensk hittas på femte plats, om än en delad sådan. Sebastian Andersson har haft en strålande säsong för Union Berlin och smällt in hela 11 strutar varav tre mål på de tre senaste matcherna innan serien pausades. Så här ser oddsen ut på skytteligavinnare av Bundesliga hos Betsson:

Robert Lewandowski – 1,20
Timo Werner – 3,50
Nils Petersen – 101,00
Erling Braut Haaland – 141,00
Jadon Sancho – 151,00

Betta på Bundesliga hos Betsson

Vill du oddsa på Bundesliga kan du göra det hos Betsson. Det svenska spelbolaget har konkurrenskraftiga odds på alla matcher och långtidsspel.

Team Oddsgurun