Union Berlin vs FC Bayern

Bundesliga är tillbaka och på Stadion An der Alten Försterei ska det äntligen spelas fotboll igen. Visst matchen kommer att spelas framför tomma läktare men det är inte mycket att göra åt med tanke på rådande rättigheter. Däremot jublar fotbollsfans över världen över att det äntligen ska gå och titta på fotboll igen och när mesta mästaren Bayern gör comeback är intresset givetvis extra stort. Nu ställs man mot Sebastians Anderssons Union Berlin i en match med garanterat miljontals tittare när världens fokus läggs på Bundesliga.

Hämta din välkomstbonus hos Snabbare

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Hemmalaget Union Berlin

Sebastian Anderssons Union Berlin ligger elva i tabellen med åtta poängs marginal till nedflyttning. Därför ser det ut som att laget kommer att spela i Bundesliga även nästa säsong om man inte går igenom en total kollaps under de återstående nionde omgångarna. Just Sebastian Andersson har varit ett stort utropstecken för laget. 11 mål gör att han är femma i skytteligan och inför uppehållet gjorde han mål i tre raka matcher. Det återstår att se om han lyckas hitta nätet mot Bayern.

Bortalaget FC Bayern

Serieledaren FC Bayern siktar på att säkra ytterligare en Bundesliga-seger. Inför matchen mot Union Berlin är laget fyra poäng före Dortmund som jagar bakom. Inför uppehållet var formen strålande med fyra raka segrar och elva vinster på de tolv senaste ligamatcherna. Den fina formen gör att man har allt i egna händer när Bundesliga nu startar upp igen och inför matchen mot Union Berlin är laget solklara favoriter vilket oddsen visar.

Så här tänker vi

Även om vi tror Bayern vinner känns det som att Union Berlin kan få in åtminstone ett mål, varför inte av vår gode Sebastian Andersson? På sina elva senaste tävlingsmatcher har man endast blivit nollade en gång och det finns möjligheter att göra mål mot Bayern som snittar relativt exakt ett insläppt mål per match i Bundesliga och hos Snabbare kan du lägga ditt bet på matchen. Vi spelar Both Team To Score till oddset 2,05 hos Snabbare.

Vårt speltips: Båda lagen gör mål till oddset 2,05 hos Snabbare

Team Oddsgurun