Flera spännande matcher under söndagen

Bundesliga fortsätter och under söndagen spelas det flera spännande matcher. Till exempel ska Mainz möta RB Leipzig i en match som betyder mycket i olika delar av tabellen. Också FC Köln mot Dusseldorf kan bli en spännande match. Hur som helst ska det spelas fotboll i Tyskland och efter förra helgens återstart har fotbollsfansen äntligen något att glädjas åt igen.

FC Köln vs Dusseldorf

FC Köln kryssade i sin förra match när man mötte Mainz hemma. För Uwe Röslers Dusseldorf blev det också kryss när laget inte lyckades göra mål på Paderborn. Dusseldorf har just nu negativ kvalplats med fyra poäng upp till säker mark. Mot FC Köln kan det bli en ganska tuff match och vi tror att hemmalaget är starkare och rekommenderar det för betting på fotboll.

Speltips: FC Köln vinner över Dusseldorf till oddset 1,73 hos Betsson

Mainz vs RB Leipzig

Mainz vill ha tre poäng för att öka avståndet till Dusseldorf som jagar bakom. Hemmalaget har fyra poäng som skiljer dem från nedflyttning och kryssade i sin förra match. För RB Leipzig är det dags med en seger. Laget kryssade i sin senaste match och har tre oavgjorda i rad även om två av dessa kom innan uppehållet. Just nu har laget sista platsen till Champions League men med tanke på att det är tre poäng upp till andraplatsen siktar Red Bull högre än så med sitt lag.

Speltips: RB Leipzig vinner över Mainz till oddset 1,43 hos Betsson

Schalke 04 vs Augsburg

Schalke 04 fick rejält med stryk mot Dortmund senast i ett derby som slutade 0-4. Därmed fortsatta man vid den horribla trend som innebär att laget har åtta ligamatcher utan seger. Augsburg har inte heller någon vidare form med fyra raka förluster och sex ligamatcher utan seger. Förlust för Augsburg och man är med i bottenstriden i ännu högre utsträckning.

Speltips: Matchen mellan Schalke 04 och Augsburg slutar oavgjort till oddset 3,55 hos Betsson

Team Oddsgurun