Mallorca vs Barcelona – La Liga

Till helgen är äntligen La Liga tillbaka och det är framförallt toppstriden som blir intressant. Barcelona leder två poäng före Real Madrid när det återstår elva omgångar. Serieledaren inleder återstarten borta mot Mallorca och det kan bli en mycket intressant match där bortalaget är givna favoriter. Blir det tre poäng för favoriten eller kan Mallorca skrälla inför tomma läktare?

Hämta din välkomstbonus hos Betsson på 1000 kronor

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Hemmalaget Mallorca

Mallorca krigar i botten av tabellen och ligger just nu på nedflyttningsplats. Avståndet upp till säker mark är dock endast en poäng men att det skulle bli seger mot serieledaren FC Barcelona känns något osannolikt. Senaste gången Mallorca vann mot ”Barca” var 2009 och laget har inte tagit poäng mot helgens motståndare sedan 2010.

Bortalaget FC Barcelona

FC Barcelona leder La Liga med två poängs marginal till värsta rivalen Real Madrid. Inför det ofrivilliga uppehållet var formen god hos bortalaget som visserligen förlorade El Clasicot mot ”Los Blancos” men som samtidigt hade fem segrar på sina sex senaste matcher. Nu behövs det tre poäng borta mot Mallorca för att avståndet ska vara intakt. Det är något laget bör lyckas med då de haft det väldigt lätt mot Mallorca det senaste årtiondet. Vi tror det kommer återspeglas i matchen!

Så här tänker vi

Trots att det varit uppehåll och det är svårt att veta vart vi har lagen håller vi FC Barcelona som solklara favoriter. När lagen möttes i december slutade det 5-2 till ”Barca” och trots att det är bortaplan tror vi på en komfortabel seger. Barcelona spelar bättre fotboll och vi tror de vinner med ett par bollar. Därför väljer vi att spela FC Barcelona som segrare och vi gör det till oddset 1,30 från Betsson.

Vårt speltips: Barcelona vinner borta mot Mallorca till oddset 1,30 hos Betsson

Team Oddsgurun