Djurgården vs Malmö – Allsvenskan odds

Då var det äntligen dags för nästa Allsvenskan match, och självklart bjuder OddsGurun på ett oddstips. Ikväll är det regerande mästarna Djurgården IF som möter Malmö FF på deras hemmaplan; Eleda stadion i Malmö. Efter en stark säsongsstart från Malmö har de varit aningen ojämna. I den senaste matchen mot AIK lyckades de nätt och jämt rädda upp matchen och landa på oavgjort. Med detta i åtanke så har de dock inte förlorat någon av sina senaste 7 matcher.

Djurgården å andra sidan ser ut att vara tillbaka i form efter en liten svacka. I sin senaste match presterade dom makalöst effektivt och körde över Kalmar totalt med 5-0. De två lagen ligger nu på fjärde respektive femte plats efter de senaste omgångarna och tävlar alltså om samma poäng. Men trots att Djurgården möter Malmö på deras hemmaplan, och dessutom på riktigt gräs, så tror vi inte att det blir någon lätt match.

Djurgården vs Malmö - Allsvenskan odds

Resultatet? – Så här tänker vi!

Malmö har haft det lite svårare i sina senaste matcher, men ändå lyckats hålla sig kvar på oavgjorda resultat som sämst. Den senaste matchen var dock en riktig rysare. Denna match är Anders Christiansen back in action men trots att Malmö spelar hemma på sitt naturgräs så tror vi att dom kommer få det riktigt kämpigt. Djurgården som också pendlat lite fram och tillbaka hade en riktigt stark senaste match och ser ut att just nu vara i toppform. Vi hade lutat mot Djurgården om det inte var hemmaplan för Malmö, och därför tippar vi inte på Djurgården som vi annars hade. Nej, faktiskt så tror vi på kryss i denna match, och bettar därefter på X hos SpeedyBet.

Vi tippar kryss på matchen hos SpeedyBet!
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Team OddsGurun