PSG vs Bayern – Champions League final odds

PSG vs Bayern - Champions League final odds

Då har det äntligen blivit dags! På söndag den 23:e Augusti klockan 21:00 sparkar Champions League finalen 2020 igång. Vi har framför oss kulmen av europeisk fotboll, och ett av de mest populära evenemangen för online betting i världen. Det har varit en spännande resa och säsongen har varit full av överraskningar, men inför ligans sista match känner vi oss faktiskt inte särskilt osäkra på resultatet.

Matchen står mellan de legendariska lagen tyska Bayern och franska PSG. Det har varit en släpig resa för Paris SG som flera gånger var en hårsmån från att åka på oväntade förluster. Bayern å andra sidan har dominerat sig fram till genom slutspelet och ser rykande heta ut. De har tveklöst siktat in sig på en vinst, men kan fransmännen i PSG stoppa tyskarnas frammarsch?

Resultatet? Så här tror OddsGurun!

Under finalspelen avgjorde PSG sin första match i dom sista minuterna. Kvartsfinalen mot Atalanta var på håret, och det var bara minuter från avblås innan PSG kunde kunde få till ett mål för att nå 1-1 och sedan avgöra matchen i extraminuterna. Mot Leipzig tog dom inte oväntat hem matchen, men att det skulle gå så bra som 3-0 var kanske aningen mer oväntat. Leipzig såg dock trötta ut från sin tidigare match, och hade dessutom haft mindre vila än grabbarna från Paris, som haft en allt annat än given plats i finalen.

Bayern München har haft en otroligt bra säsong. I kvartsfinalen mot Barcelona körde de målhungriga tyskarna över motståndet totalt med 8-2, för att sedan i semifinalen nolla Lyon med 3 mål i kassen. Särskilt Serge Gnabry och Robert Lewandowski har varit riktigt målhungriga i årets säsong, och Bayern har sett helt ostoppbara ut. Laget har vunnit samtliga årets matcher förutom en, och som att inte detta vore nog har de också tagit hem både Bundesliga och tyska cupen. Nu har de siktet på en legendarisk trippel.

Inför finalen i den portugisiska huvudstaden Lissabon har de femfaldiga CL vinnarna Bayern satt siktet på sin nästa vinst, och vi tror att de kommer att ta hem matchen. Vi tror på en total dominans med många mål från de tyska stjärnspelarna.

Vi tror på FC Bayern München som solklara Champions League vinnare, och vi bettar på matchen hos Betsafe!
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Team OddsGurun