Bayern München vinner Champions League

Bayern München vinner Champions League

Igår kväll klockan 21:00 kickade Champions League finalen mellan Bayern München och PSG igång, och för sjätte gången i historien tog tyskarna hem pokalen. Bayern har en helt fantastisk säsong bakom sig, och har tidigare i år tagit hem både tyska cupen och Bundesliga. De cementerade sig också i historien som det första laget att vinna precis varenda match på vägen mot Champions League finalen.

För att göra saker extra bittra för Franska PSG, så var det Kingsley Coman som fick in matchens enda mål och avgjorda till Bayerns fördel. Fransmannen Coman gjorde sin ligadebut i PSG år 2013, lånades till Bayern för första gången år 2015 och blev fullvärdig Bayern München spelare år 2017. En dryg timma inpå matchen nickade den utvandrade fransmannen in bollen i målet. Detta efter ett finfint inlägg från Joshua Kimmichs.

PSGs dyra spelare räckte inte till

PSG, som är kända för att vara ett av fotbollens dyraste lag, kunde däremot inte köpa sig till Champions League vinsten. Matchen blev en stor frustration för lagets otroligt dyra Mbappe och Neymar. De anfallande stjärnorna spelade långt ifrån på topp. Och trots att Mbappe var ända fram vid mål ett flertal gånger lyckades varken han eller Neymar få in ett enda mål. Däremot ska vi inte ta ifrån dem att PSG gjort okaraktäristiskt bra ifrån sig. Men det är nog en väldigt liten tröst för fransmännen så hoppades på sin första CL vinst.

Vi på OddsGurun säger stort grattis till Bayern München till Champions League vinsten. Den var väl förtjänad! Vi vill också tacka er som följ våra rekar och ryggat våra oddstips. Låt oss ta en snabb titt på Bayerns imponerande resa genom CL i år:

 • 23/08 – Champions League Final
  1-0 mot PSG
 • 19/08 – Semifinal
  3-0 mot Lyon
 • 14/08 – Kvartsfinal
  8-2 mot Barcelona
 • Åttondelsfinaler:
  08/08 mot Chelsea. 3-0.
  11/12 mot Tottenham. 3-1.
  26/11 mot Crvena Zvezda. 6-0.
  06/11 mot Olympiacos. 2-0.
  22/10 mot Olympiacos. 3-2.
  01/10 mot Tottenham. 7-2.
  18/09 mot Crvena Zvezda. 3-0.

Under ligans gång har vi bettat på odds hos svenska spelbolag som LeoVegas.
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Team OddsGurun