Finland vs Wales – Nations League oddstips

Finland vs Wales - Nations League oddstips

Imorgon, den 3:e September, klockan 20:45 drar vårt kära grannland Finland igång sitt gruppspel i UEFA Nations League. De drar igång B-divisionen med en match på hemmaplan i Helsingfors, och motståndare denna gång är Storbritanniens Wales. Båda länderna har spelat på en hyfsat jämnstark nivå under senaste Nations League samt EM, och det finns en chans att detta kan bli ett spännande möte. De stora spelbolagen håller Wales som favorit i denna fotbollsmatch, men vi känner inte riktigt att vi delar deras åsikt. Denna info har vi inför matchen:

Finland vs Wales

Resultatet? Så här tror OddsGurun!

Landslaget från Wales har spelat acceptabelt i EM och senaste Nations League omgången. Denna gång har de dock hela 6(!) viktiga spelare på skadelistan, spridda över hela spelplanen. De har dessutom ett flertalet spelare som inte alls verkar vara i form. Till exempel Daniel James som utöver Wales landslag även spelar i Manchester United, men inte varit inkluderad i startuppställningen i de senaste matcherna. Detsamma gäller Walesaren Gareth Bale när Real Madrid stått på planen.

Finland är så klart inte utan skador heller, men nyckelspelare som bland annat strikern Teemu Pukki ser ut att vara i sitt esse. Det är också hemmaplan för Finland, som varit tillräckligt sega att möta på bortaplan de senaste åren. På hemmaplan spelar de alltid imponerande, och har vunnit 7 av sina 8 senaste hemmamatcher. Morgondagens match går på Olympiastadion i Helsingfors kyliga och blåsiga klimat. Det må visserligen bara vara höst än så länge, men vi vet alla hur det gått när andra nationer försökt invadera Finland under vintertid!

Du hittar gott om schyssta odds på matchen hos spelbolaget Snabbare. Här kan du bland annat betta på 1×2 på hel- eller halvtid, perioder med flest mål, dubbelchans, oavgjort, inget spel och mycket mer. Snabbare erbjuder också Asian Handicap, som vi självklart nappar på omedelbart. Vi tror och hejar givetvis på en vinst för våra finska grannar.

Vi bettar på Finland med Asian Handicap +0.25 hos Snabbare.com!
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Team OddsGurun