Sverige vs Portugal – Nations League oddstips

Ikväll tar Sverige emot Portugal på hemmaplan i Stockholm, på Friends Arena. Det är den andra matchdagen av Nations League grupp C, och båda lagen har 1 tidigare match bakom sig. Portugal tog en enkel första match mot Kroatien, där resultatet blev 4-1. Sverige å andra sidan tog stryk i sin första match och förlorade med 0-1 mot Frankrike. Matchen blev mål för en mindre mediastorm då bland annat Zlatan kritiserade coach Janne Anderssons beslut att bara ge Juventus-stjärnan Dejan Kulusevski 20 minuter på planen. Zlatan anklagade bland annat Janne för att vara inkompetent och skrev att det var ”ett jävla skämt” att Kulusevski inte fick vara med i startelvan. Kulusevski i sin tur uttalade sig även han färgstarkt i intervjun efter matchen.

Ikväll hoppas vi på comeback, och vi misstänker att Janne efter kritiken kommer att inkludera Kulusevski i sin startelva, som för tillfället inte har avslöjats. Vi räknar med en mycket spännande match för alla fans av odds och betting där ute.

Sverige vs Portugal - Nations League oddstips

Resultatet? Så här tror OddsGurun!

Jannes pojkar i den svenska truppen bör inte underskattas av portugiserna. Varken Sverige eller Portugal brukar gå mållösa från planen. Sverige har tidigare imponerat med mål på starka lag som både Spanien i EM och Tyskland i VM. Vi tror därför solklart på mål från Sverige på hemmaplan, särskilt om Janne Andersson planerar speltiden lite bättre denna gång. Vi tror däremot inte riktigt att Sverige har det som krävs för seger denna gång.

Portugal har däremot också en väldigt stark trupp, något de visade upp ordentligt i sin match mot Kroatien. Med många starka spelare räknar vi med att de kommer att göra mål. Vi tror som sagt däremot att svenskarna också kommer att få in åtminstone någon boll i kassen på hemmaplan. Därför tror vi på ett oavgjort resultat med mål till båda lagen ikväll. Vi har på känn att detta kan bli en riktigt intressant match för betting på fotboll, och vi plockar våra odds från svenska ComeOn!

Vi spelar X på Sverige – Portugal hos ComeOn!
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Team OddsGurun