Tottenham vs Everton – Premier League speltips

Tottenham inleder säsongen mot Everton hemma på Tottenham Hotspur Stadium i London. Det är två profilstarka tränare i form av Mourinho och Ancelotti vars lags möter varandra i en rafflande duell. Everton har förstärkt med intressanta spelare, bland annat har James Rodriguez anslutit till klubben. För Tottenham handlar det om att ta klivet tillbaka in i Topp 4 och Champions League men oddsen talar för att så inte blir fallet.

Hämta din välkomstbonus hos ComeOn! 

Hemmalaget Tottenham

Tottenham avslutade säsongen starkt men det räckte inte för spel i Champions League. Därför är säsongens mål tydligt för klubben som vill ta sig tillbaka till den turnering de nådde final i så sent som 2019.  Om Mourinho är rätt man för uppdraget återstår att se men det har inte direkt gått att se någon jätteutveckling sedan han tog över efter sparkade Pochettino. Klarar han att nå målet eller blir det återigen Europa League? Mot Everton hemma blir det tufft motstånd på direkten.

Bortalaget Everton

Carlo Ancelotti har haft ett trevligt Silly-fönster när James Rodriguez värvats in. Frågan är om Everton någonsin köpt en lika etablerad stjärna med samma status som tidigare?! Förra säsongen slutade Everton 12:a i Premier League och i år siktar man högre än så. Kan laget få en fin start på säsongen genom att besegra Tottenham borta?

Så här tänker vi

Det är två jämna lag som ställs mot varandra i premiären. Två av de tre senaste matcherna har slutat oavgjort när lagen mötts. I en premiär finns det mycket nerver och det brukar synas. Mycket talar för en ganska målsnål och tillknäppt tillställning mellan två lag som inte vill förlora. Vi tror det kan bli oavgjort igen och väljer att spela detta till oddset 3,55 hos ComeOn.

Vårt speltips: X i matchen mellan Tottenham och Everton till oddset 3,55 hos ComeOn!

Team Oddsgurun