Brighton vs Chelsea – Speltips Premier League

Det är dags för Chelsea att starta säsongen och Lampards mannar är garanterat ute efter en bättre start än förra säsongen. Då blev det förlust 0-4 mot Manchester United men nu väntar betydligt enklare motstånd. Brighton slutade på 15:e plats förra säsongen men kan i alla fall glädjas åt att man inte direkt var inblandad i den direkta bottenstriden. Chelsea i sin tur kom 4:a men har värvat friskt under det korta upphållet och siktar högre än så säsongen 19/20.

Registrera dig hos Snabbare idag och få en bonus

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Hemmalaget Brighton

Graham Potter gör sin andra säsong som huvudtränare för Brighton, fjolårets nykomling. Förra säsongen blev godkänd och laget lär satsa på något liknande i år igen. Inga nyförvärv har gjort men Brighton har en trupp och spelidé som borde räcka till nytt kontrakt och spel i Premier League nästa säsong. Hur det blir mot en motståndare av Chelseas kaliber återstår att se men förra säsongen klarade Brighton oavgjort mot Chelsea hemma på Amex Stadium.

Bortalaget Chelsea

Chelsea är den klubb som värvat mest under uppehållet när mängder av spelare plockats in. Timo Werner, Hakim Ziyech, Thiago Silva, Xavier Mbuyamba, Ben Chilwell, Malang Sarr och Kai Havertz  har tillsammans kostat över 2 miljarder kronor. Därför blir det oerhört intressant att se hur Lampard får ihop laget med alla nyförvärv. Kommer man leverera direkt i premiären eller tar det tid att spela in det nya manskapet? Oddsen talar för att det i alla fall borde bli seger i premiären.

Så här tänker vi

Även om Chelsea säkerligen kommer bli bättre vart det lider tror vi de har tillräckliga kvalitéer för att besegra Brighton. En premiär är alltid oviss men Chelsea har spelarna för att kunna säkra tre poäng i denna match. Därför väljer vi att spela Chelsea som segrare och får oddset 1,61 hos Snabbare.

Vårt speltips: Chelsea vinner borta mot Brighton till oddset 1,61

Team Oddsgurun