Emmy Awards 2020 – Placera dina odds nu

Det är September, och det har som vanligt blivit dags för den årliga PrimeTime Emmy Awards galan. När galan nu hålls för den 72:a gången finns det gott om värdiga nomineringar att hålla ögonen på. Givetvis erbjuder spelbolagen på nätet också gott om möjligheter för odds på tillställningen.

Inför årets Emmy gala är de mest nominerade och omtalade serierna Watchmen och Schitts Creek, följda av Succession. Återigen ser vi nomineringar för populära storserier som The Crown och The Handmaids Tale. Det finns alltså gott om spännande bettingmöjligheter för film- och serieälskaren här, och vi spelar på galan hos Betsafe.

Galan är utspridd över flera dagar, och hålls mellan den 14:e och 19:e September i USA. De första dagarna inkluderar ceremonier och utdelningar av pris till bland annat dokumentärer och “non-fiction”. Emmy Awards sista dag är den då de största och mest prestigefyllda priserna delas ut.

Ta emot din välkomstbonus och betta på the Emmy Awards 2020 hos Betsafe!
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Emmy Awards 2020 - Placera dina odds nu

Betta på bästa serier och TV-filmer

Emmy galan har en stor mängd priser att dela ut, och du kan spela på resultatet i samtliga av dem. I Emmy Awards är det lätt att betta med hjärtat, och satsa på sina egna favoriter. Vilket i sig kan vara väldigt roligt, men inte alltid vinstbringande. Vi på OddsGurun.com har försökt göra en objektiv analys av några av de nominerade filmerna och serierna för de olika kategorierna. Du kan rygga oss, eller betta på dina egna favoriter i 2020 års gala. Låt oss titta på de huvudsakliga kategorierna och de nominerade:

Bästa TV-film

 • Bad Education
 • El Camino: A Breaking Bad Movie
 • American Son
 • Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs. the Reverend
 • Dolly Parton’s Heartstrings: “These Old Bones”

I den här kategorin talar oddsen för antingen Bad Education eller El Camino. Vi misstänker att El Camino, som fungerar som både uppföljare och epilog till den otroligt populära serien Breaking Bad, trots sin stora framgång får lämna passage för Bad Education. Den grymt välgjorda Bad Education tar upp den största avslöjade förskingringsskandalen i USAs skolsystems historia, och vi tror att det går hem hos domarna i år, särskilt då 2020 haft stort fokus på att uppmärksamma samhällsproblem.

Bästa komediserie

 • Schitts Creek
 • The Marvelous Mrs. Maisel
 • The Good Place
 • Curb Your Enthusiasm
 • The Kominsky Method
 • Insecure
 • Dead To Me
 • What We Do in the Shadows

I den här kategorin blir det med största sannolikhet Schitts Creek som vinner. Serien har efter sin sjätte säsong nått sitt slut, och fått hela 15 nomineringar till priset. En av seriens huvudpersoner, Eugene Levy, är också en av spelbolagens favoriter för bästa manliga skådespelare.

Bästa miniserie

 • Watchmen
 • Mrs. America
 • Little Fires Everywhere
 • Unbelievable
 • Unorthodox

Här är det Watchmen och Mrs. America som ligger högst på de flestas listor. Kritikerrosade Watchmen förväntas ta många priser i årets Emmy, och vi skulle blir förvånade och ärligt talat lite besvikna om inte bästa miniserie var en av dem.

Bästa dramaserie

 • Succession
 • The Crown
 • Ozark
 • The Handmaids Tale
 • Better Call Saul
 • Killing Eve
 • The Mandalorian
 • Stranger Things

Det satiriska komedi-dramat Succession ligger bra till i den här kategorin. Särskilt då de huvudsakliga motståndarna The Crown och The Handmaids Tale släpptes något halvdana senaste säsonger.

Betta på de bästa skådespelarna i Emmy Awards 2020

Givetvis kommer det också tilldelas priser för skådespelarinsatser i samtliga kategorier. En analys av dessa skulle bli lite väl lång, och det finns väldigt många riktigt grymma skådespelarinsatser i årets gala. Om du är sugen på att lägga ett spel på huvudrollerna har du följande alternativ:

Bästa manliga huvudroll i komediserie

 • Eugene Levy (Schitts Creek)
 • Ramy Youssef (Ramy)
 • Ted Danson (The Good Place)
 • Michael Douglas (The Kominsky Method)
 • Anthony Anderson (Black-ish)
 • Don Cheadle (Black Monday)

Bästa kvinnliga huvudroll i komediserie

 • Catherine O Hara (Schitts Creek)
 • Rachel Brosnahan (The Marvelous Mrs. Maisel)
 • Issa Rae (Insecure)
 • Christina Applegate (Dead to Me)
 • Tracee Ellis Ross (Black-ish)
 • Linda Cardellini (Dead to Me)

Bästa manliga huvudroll i dramaserie

 • Brian Cox (Succession)
 • Jeremy Strong (Succession)
 • Jason Bateman (Ozark)
 • Billy Porter (Pose)
 • Steve Carell (The Morning Show)
 • Sterling K. Brown (This Is Us)

Bästa kvinnliga huvudroll i dramaserie

 • Laura Linney (Ozark)
 • Olivia Colman (The Crown)
 • Jennifer Aniston (The Morning Show)
 • Jodie Comer (Killing Eve)
 • Zendaya (Euphoria)
 • Sandra Oh (Killing Eve)

Bästa manliga huvudroll i miniserie eller TV-film

 • Mark Ruffalo (I Know This Much Is True)
 • Hugh Jackman (Bad Education)
 • Jeremy Irons (Watchmen)
 • Paul Mescal (Normal People)
 • Jeremy Pope (Hollywood)

Bästa kvinnliga huvudroll i miniserie eller TV-film

 • Cate Blanchett (Mrs. America)
 • Regina King (Watchmen)
 • Shira Haas (Unorthodox)
 • Kerry Washington (Little Fires Everywhere)
 • Octavia Spencer (Self Made)

Team OddsGurun