Leeds vs Fulham – Speltips Premier League

Två av säsongens nykomlingar ställs mot varandra redan i andra omgången av Premier League. Det är Leeds som ska spela hemmamatch i Premier League för första gången sedan 2003. Motståndaren är Fulham, laget som gjorde Leeds sällskap upp till högstaligan inför säsongen. Trots att det är två nykomlingar är hemmalaget solklara favoriter. Jämför vi båda lagens premiärer och värvningar inför säsongen går att förstå varför.

Hämta din välkomstbonus hos Betsson idag

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Hemmalaget Leeds

Leeds har verkligen satsat inför återkomsten till finrummet med värvningar över en halv miljard kronor. I premiären mot Liverpool överraskade Leeds många genom att ge regerande mästaren en rejäl match. Leeds hämtade upp underläge inte mindre än tre gånger men efter en straff i slutminuterna – Liverpools andra för dagen – kunde Salah avgöra till 4-3. Därmed blev det inga poäng för Leeds men mot Fulham borde detta ändras. Lagen möttes den 27/6 med 3-0 till Leeds som resultat och nu i Premier League tror vi det kan bli något liknande.

Bortalaget Fulham

Fulham hade det mycket tufft i premiären. Hemma mot Arsenal blev det inte återkomsten man hoppats på utan förlust med 0-3 samtidigt som man var totalt utspelade. Fulham är tippade att åka ur serien och kollar vi truppen går det att förstå varför. Fulham kommer ha en lång och tuff säsong och borta mot Leeds tror vi inte man räcker till för poäng. Detta visar också oddsen med all tydlighet.

Så här tänker vi

Leeds är favoriter av en anledning och laget ser väldigt intressant ut. I premiären mot Liverpool imponerande man trots att det till slut blev förlust i matchens slutminuter. Med nyförvärven tror vi att Leeds helt enkelt är för starka för att Fulham ska kunna hota över 90 minuter på bortaplan. Därför väljer vi att spela Leeds som segrare och vi får oddset 1,62 hos Betsson.

Vårt speltips: Leeds vinner över Fulham till oddset 1,62 hos Betsson

Team Oddsgurun