Brighton vs Manchester United – Premier League

Efter fiaskot mot Crystal Palace söker Ole Gunnar Solskjaers mannar revansch och det blir ett intressant möte som väntar mot Brighton. Ett Brighton som leds av den svenskbekante Graham Potter som tidigare varit tränare för Östersund. Potter har fått igång sitt lag ordentligt efter förlusten i premiären mot Chelsea. Tre raka segrar i PL och Ligacupen är alltid bra oavsett motstånd. För Uniteds del handlar det snarare om att släcka bränder genom att ta säsongens tre första poäng mot Brighton.

Hämta din välkomstbonus hos ComeOn!

Hemmalaget Brighton

Brighton har gjort det bra i säsongsinledningen. Efter förlusten mot Chelsea i premiären vann man mot Portsmouth i Ligacupen med 4.0, mot Newcastle på bortaplan i Premier League med 3-0 samt 2-0 borta mot Preston i Ligacupen. Det är resultat Brighton ska vara nöjda med och det ser ut som att Potter kommer hålla kvar sitt lag i Premier League även denna säsong. Visst har det bara gått två matcher men det finns betydligt svagare lag i årets säsong och oddsen talar för att Brighton hänger kvar.

Bortalaget Manchester United

Man United har inte haft en rolig start på säsongen. Förlust mot Crystal Palace på hemmaplan med 1-3 i premiären är inget som lugnar de oroliga fansen. Segern mot Luton i Ligacupen imponerade inte heller även om det till slut blev 3-0-seger. United har inte förstärkt truppen särskilt mycket och kan få en mycket tuff säsong och svårt att nå Champions League.

Så här tänker vi

Mot Brighton är United klara favoriter trots den tveksamma inledningen. Vi tror att Solskjaer lyckas leda sina mannar till seger. Förra säsongen vann United klart mot Brighton i båda matcherna och vi tror man återigen lyckas. Därför väljer vi att spela United som segrare och får bäst odds hos ComeOn! som erbjuder 1,74 på United-seger.

Vårt speltips: United vinner borta mot Brighton till oddset 1,74 hos ComeOn!

Team Oddsgurun