Manchester United vs Tottenham – Premier League

Det är dags för Mourinho att ta ett återbesök till sin gamla arena Old Trafford och det är en högintressant match mellan två storlag på Old Trafford. United inledde med en usel prestation när man förlorade mot Crystal Palace men har därefter tre raka segrar mot Luton och Brighton x2, om än med marginalerna och Fergie Time på sin sida. Tottenham inledde också med förlust men har därefter fyra spelat sju matcher med sex vinster och en oavgjord som resultat.

Hämta din välkomstonus hos ComeOn!

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Hemmalaget Manchester United

Fansen till klubben skriker fortsatt efter förstärkningar men än så länge är det inga fler nyförvärv sedan Van de Beek ankom. Truppen skulle behövas förstärkas om man vill utmana i toppen men just nu är alla viktiga spelare skadefria vilket gör att Solskjaer kan ställa en slagkraftig elva på benen. Samtidigt möter man en cynisk motståndare som har självförtroende efter senaste veckornas resultat och oddsen talar för en ganska jämn match.

Bortalaget Tottenham

Spurs får fortsatt vänta på Gareth Bale som är knäskadad. Mourinho borde ändå kunna ställa en slagkraftig elva på benen eftersom han kunnat vila spelare i Europa League-kvalet. Senast lagen möttes slutade matchen 1-1 och Mourinho har fortfarande inte besegrat Solskjaer som manager. Med det laget han har tillgång till har man ett lag som kan hota United men i Premier League har man inte övertygat utan det är i cuperna resultaten har kommit.

Så här tänker vi

Vi tror att fördelen av hemmaplan och en dags längre vila kan vara till Uniteds fördel. United har en komfortabel resa mot Brighton i ligacupen och har gjort tre mål i tre matcher i rad. Vi tror att United är snäppet vassare och till slut lyckas vinna matchen mot Tottenham. Därför spelar vi hemmaseger till oddset 1,91 hos ComeOn.

Vårt speltips: United vinner mot Tottenham till oddset 1,91 hos ComeOn

Team Oddsgurun