Everton vs Liverpool – Oddstips Premier League

När domare Michael Oliver blåser igång Merseyside derbyt klockan 13:30 är det en av de hetaste derbyna på länge i Liverpool. Everton har inlett fläckfritt med fyra raka segrar på lika många matcher medan Liverpool föll stort senast med 2-7 mot Aston Villa. Trots detta är Liverpool favoriter och går in med vetskapen att de inte förlorat mot Everton sedan 2010. Klarar Everton att bryta trenden eller ska Klopp få med sig alla tre poängen?

Hämta din oddsbonus hos ComeOn 

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Hemmalaget Everton

Everton har med tränare Ancelotti vid rodret tolv poäng på de inledande fyra omgångarna. Därmed leder laget också tabellen och har i snitt tre gjorda mål per match. Samtidigt har Everton också slagit ut Salford, Fleetwood och West Ham ur Carabao Cup. På de åtta tävlingsmatcher laget spelet sedan säsongen drog igång har man 26-8 i målskillnad. Hur länge Everton kan hålla sviten uppe återstår att se men visst ser mer intressant ut än på länge i den blå delen av Liverpool? Kan de mot alla odds ta en topp 4-placering i år?

Bortalaget Liverpool

Liverpool inledde säsongen med tre raka segrar men har sedan dess haft det tuffare. Uttåget ur Carabao Cup efter straffar mot Arsenal är en sak men 2-7 mot Aston Villa var nog inte vad många hade förväntat sig. En förlust mot Everton och laget står redan på två förluster i ligaspelet. Förra säsongen dröjde det till omgång 32 innan Liverpool hade två förluster i Premier League. Därför skulle Klopp behöva en seger för att studsa tillbaka in på vinnarspåret igen.

Så här tänker vi

Everton är formstarkast men Liverpool har det bästa laget på pappret. Även om Liverpool har ett enormt övertag på Everton har vi fått se tre raka ligamatcher mellan lagen på Goodison Park sluta 0-0. Vi tror det blir oavgjort igen och spelar därför X till oddset 4,10 hos ComeOn

Vårt speltips: X i matchen mellan Everton och Liverpool till oddset 4,10 hos ComeOn

Team Oddsgurun