Tottenham vs West Ham – Oddstips Premier League

Under landslagsuppehållet har Mourinho kunnat njuta av att hans senaste match innebar en fullständigt pulvrisering av hans gamla klubb Manchester United. 6-1 slutade segern med och Tottenham har efter en svag premiär radat upp resultat under den senaste månaden. Nu väntar West Ham hemma på Tottenham Hotspur Stadium, ett lag som också har en uppåtgående formkurva. Vem vinner helgens Londonderby?

Hämta din välkomstbonus hos Betsson

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Hemmalaget Tottenham

Är säsongen 2020/21 Mourinho får revansch och reser sig likt en Fenixfågel? Säsongsinledningen har i alla fall varit väldigt lovande efter premiärförlusten mot Everton. Med undantag ett kryss mot Newcastle är det idel segrar i Europa League, Carabao Cup och Premier League. Även om oddsen inte talar för att Tottenham ska vinna ligan är det ingen av toppkonkurrenterna som inlett formidabelt. Heung Min Son är i sitt livs form och bildar tillsammans med Harry Kane och Lamela kompetens anfallstrio. Det ska bli än mer spännande att se Gareth Bale i detta lagbygge.

Bortalaget West Ham

West Ham inledde extremt svagt med dubbla förluster mot Newcastle och Arsenal. Desto bättre har det gått i de två senaste ligamatcherna med totalt 7-0 över två matcher mot Wolves och Leicester. Nu väntar en extremt svår bortamatch och det krävs en maxprestation om West Ham ska få med sig något från denna match vilket oddsen också visar.

Så här tänker vi

Tottenham är favoriter hemma mot West Ham men Harry Kanes osäkerhet gör att oddsen är något bättre än förväntat på hemmaseger. Oavsett om Kane spelar eller inte tror vi att Tottenham får med sig alla tre poäng från matchen. Därför väljer vi att spela Tottenham som segrare till oddset 1,60 hos Betsson.

Vårt speltips: Tottenham vinner hemma mot West Ham till oddset 1,60 hos Betsson

Team Oddsgurun