Manchester City vs Liverpool – Speltips Premier League

Etihad Stadium är platsen för Premier Leagues hetaste möte nuförtiden. Manchester City tar emot Liverpool och därmed möts lagen som slutat etta och tvåa de senaste tre säsongerna i Premier League. Liverpool har mittbackskris men har ändå fått resultaten med sig. För Manchester City råder det anfallskris men samtidigt är formkurvan spikrakt uppåt. Vem går segrande ur Englands hetaste möte de senaste åren?

Hämta din välkomstbonus hos ComeOn!

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Hemmalaget Manchester City

Manchester City har visat god form under oktober och frågan är man kan fortsätta på liknande sätt i november. På de sju senaste matcherna i Premier League och Champions League har det blivit fem segrar och två oavgjorda. Laget saknar dock fortfarande Sergio Agüero och Gabriel Jesus och har det därmed tunt på anfallsfronten. Som tur är för laget finns det offensiva yttrar med spetskvalitéer men nog behöver Guardiola få tillbaka någon av sina strikers snart?

Bortalaget Liverpool

Om City saknar anfallare är det i mittförsvaret Liverpool har sina avbräck. Med van Dijk och Fabinho borta har ansvaret vilats på Phillips, den unge talangen som täckt upp med bravur. Nu återstår det att se om det räcker mot en av världens bästa offensiver. Senaste mötet slutade med 4-0-seger för City men det var en match där Liverpool redan avgjort Premier League. Innan dess har det varit med vinster åt båda lagen, även om Liverpool har ett litet övertag de senaste två åren. 

Så här tänker vi

Säsongens riktiga tungviktsmöte blir matchen mellan Manchester City och Liverpool. De sistnämnda leder tabellen efter sju omgångar medan City ligger fem poäng bakom med en match mindre spelad. Därför kan City ta över taktpinnen vid en seger då laget har det i egna händer. Vi tror Manchester City lyckas att vinna och spelar hemmaseger till oddset 2,00 hos ComeOn!.

Vårt speltips: Manchester City vinner över Liverpool till oddset 2,00 hos ComeOn.

Team Oddsgurun