Everton vs Manchester United – Speltips Premier League

Det är två lag i olika delar av tabellen som ställs mot varandra i helgens Premier League. Everton förlorade visserligen senast men ligger tvåa i tabellen efter sju spelade omgångar. För Manchester United har det gått bra i Champions League men i ligaspelet har resultaten inte kommit. Inför mötet ligger United på 15:e plats med sju inspelade poäng på sex omgångar och inte en enda hemmaseger. 

Hämta din välkomstbonus hos Nordicbet

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Hemmalaget Everton

Everton inledde strålande med fyra raka segrar men har nu spelat tre matcher i rad utan att vinna. Förlust borta mot formstarka Southampton är en sak men helgens förlust mot Newcastle fanns det inga ursäkter för. Carlo Ancelotti har därför en del att fundera över inför helgens Premier League-möte United då hans lag endast gjort ett mål framåt på de två senaste matcherna. Kan man studsa tillbaka med en seger mot ett krisande United?

Bortalaget Manchester United

Efter en fin form efter landslagsuppehållet var United tillbaka i gamla synder i matchen mot Arsenal. Man skapade ingenting framåt alls och förtjänade att förlora med 0-1 som man också gjorde. Solskjaers diamant som var så framgångsrik mot Leipzig i Champions League gick inte hem mot Arsenal och det blir intressant att se hur han formar laget i matchen mot Everton. Får vi se ett svenskmöte med Robin Olsen och Victor Lindelöf?

Så här tänker vi

United är knappa favoriter enligt oddsen men det här kan verkligen sluta hur som helst. Vi tror på en jämn match mellan två lag som inte vill förlora. United är i störst behov av tre poäng samtidigt som Everton vill visa att man är ett lag för toppen och hitta tillbaka till det spel som gav fyra raka segrar. Vi tror att det blir en jämn match och väljer därför att spela X till oddset 3,60 hos Nordicbet.

Vårt speltips: X i matchen mellan Everton och Man Utd till oddset 3,60 hos Nordicbet

Team Oddsgurun