Brighton vs Burnley – Premier League

Vilket ångestmöte som väntar i den åttonde omgången av Premier League. Graham Potters Brighton tar emot jumbon Burnley, som endast tagit en poäng på de sex inledande omgångarna. För Potters mannar är situationen något bättre men fem poäng på sju matcher gör att laget närsomhelst kan trilla ner under strecket. Hemmalaget är favoriter då Burnley inlett direkt uselt och fjolårets tia behöver rycka upp sig om det inte ska bli spel i Championship nästa säsong.

Hämta din välkomstbonus hos Betsson

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Hemmalaget Brighton

Brighton har endast tagit en seger på de inledande matcherna och den kom redan i omgång två mot Newcastle. I vissa matcher har man förtjänat att få med sig ett bättre resultat men poängen har varit skrala i inledningen på säsongen. En vinst, två oavgjorda och fyra förluster är inget snitt som ger nytt kontrakt, även om det finns lag som varit ännu sämre. Potter skulle verkligen behöva en seger för att få lite andrum och öka avståndet till nedflyttning. Oddsen visar att det finns goda chanser till seger!

Bortalaget Burnley

Burnleys inledning är så dålig som det faktiskt går att uppnå. 1 poäng på sex matcher och målskillnaden 3-12 är inget som sätter skräck i de andra lagen. Laget överträffade alla förväntningar förra säsongen när man slutade tia i tabellen. Upp till samma placering i år är det redan tio poäng och Burnley måste börja vinna om det inte ska bli ett direkt respass ner till Championship. Att vinna borta mot en bottenkonkurrent vore en bra start.

Så här tänker vi

Brighton ser starkare ut än Burnley och vi tror att mardrömmen fortsätter för bortalaget. Hemmalaget har haft svårt att få resultaten med sig i Premier League. Samtidigt har laget också mött Chelsea, Man Utd, Everton och Tottenham under säsongsinledningen. Vi tror Brighton vinner och därför väljer vi att spela laget som segrare och får oddsen 1,89 hos Betsson.

Vårt speltips: Brighton vinner över Burnley till oddset 1,89 hos Betsson

Team Oddsgurun