West Bromwich vs Tottenham – speltips Premier League

Det är trean från slutet av tabellen som tar emot trean i toppen av Premier League när West Bromwich ställs mot Tottenham på hemmaplan. Tottenham går starkt i Premier League och har inte förlorat en match sedan premiären mot Everton. Framförallt har Son visat en löjlig form och sydkoreanen har haft en säsongsinledning som ingen i ligan kan matcha. Nu ska Spurs åka för bortamatch mot West Brom och det mesta talar för att det blir tre komfortabla poäng för Mourinhos gäng.

Hämta din oddsbonus hos Nordicbet

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Hemmalaget West Bromwich

West Bromwich har haft en mycket tung inledning på årets Premier League. Nykomlingen väntar på sin första seger i årets ligaspel men det blir tufft att rå på en klubb som Tottenham. Allting talar för att det istället blir Tottenham som åker hem med alla tre poängen. West Brom undviker jumboplatsen tack vare sina tre oavgjorda matcher men mot Tottenham får man det tufft att ens få några poäng över huvud taget, vilket oddsen hos Nordicbet visar.

Bortalaget Tottenham

Mourinhos Tottenham har två raka segrar och ligger trea i tabellen endast två poäng bakom Liverpool. Spurs räknar med att ta ytterligare en seger mot West Bromwich och det mesta talar för att man faktiskt lyckas. Endast en förlust på hela säsongen i Premier League och den kom i premiären mot Everton. Sedan dess har man fyra vinster och två oavgjorda och om man fortsätter på inslagen väg blir det enkla poäng mot nykomlingen.   

Så här tänker vi

Tottenham har självförtroendet och börjar komma in i säsongen ordentligt. Mourinho är en lurig tränare som vet hur man avfärdar ett bottenlag som West Brom. Därför tror vi också att Spurs vinner komfortabelt och vi väljer att spela Tottenham som segrare borta mot West Brom till oddset 1,50 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Tottenham vinner borta mot West Bromwich till oddset 1,50 hos Nordicbet

Team Oddsgurun