Tottenham vs Manchester City – Speltips Premier League

Mourinho och Pep Guardiola möts återigen och den här gången är det på Tottenham Hotspur Stadium som världens blickar fästs mot. Tottenham har inlett ligaspelet strålande och ligger tvåa i tabellen endast en poäng bakom Leicester som leder Premier League inför den nionde omgången. För Manchester City har det blivit lite för många kryss under säsonginledningen men samtidigt är formkurvan stigande. Vem vinner den spännande duellen av de två antagonisterna? Svaret får vi på lördag kväll!

Hämta din oddsbonus hos ComeOn!

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Hemmalaget Tottenham

Tottenham inledde säsongen med förlust mot Everton men sedan dess har man inte förlorat en match i Premier League. På de sju senaste ligamatcherna har det blivit fem vinster och två oavgjorda. Det gör att man ligger tvåa i serien på 17 poäng. Tre raka segrar i ligaspelet visar att formen är mycket god hos Mourinhos mannar och med laget man har kan det bli en riktigt intressant säsong för Spurs. Hur långt det räcker mot ett lag som Manchester City återstår att se men Mourinho borde ha bra koll på sin forna antagonist Pep Guardiola.

Bortalaget Manchester City

Med tre segrar, tre oavgjorda och en förlust på de inledande sju matcherna är City på plats tio i tabellen. Visst har laget en match mindre spelad än de flesta andra men samtidigt är det inte ett poängsnitt Guardiola kan vara nöjd med. Nu väntar en riktigt tuff match borta mot Spurs som alltså visat strålande form. Samtidigt har Manchester City fått upp ångan och spelet såg bra ut i 1-1-matchen mot Liverpool precis innan landslagsuppehållet.

Så här tänker vi

Vi tror att Tottenham något överraskande lyckas vinna matchen mot Manchester City. Det kommer bli en jämn match men vi tror att Mourinhos gubbar plockar segern. Dessutom känns oddsen känns riktigt bra på spelet. Därför väljer vi att spela hemmaseger hos ComeOn som erbjuder oddset 4,25 på Tottenham-seger. 

Vårt speltips: Tottenham vinner hemma mot Manchester till oddset 4,25 hos ComeOn!

Team Oddsgurun