Manchester vs West Ham – Premier League speltips

Manchester City har 19 raka segrar och stormar mot ligatiteln. Trots avsaknaden av stjärnor som Agüero och de Bruyne under stora delar av säsongen har de visat upp en strålande form under säsongen. Nu ställs de mot West Ham som också gjort det bra under under säsongen. Laget ligger på en fjärdeplats under David Moyes och är före klubbar som Chelsea, Liverpool, Everton, Tottenham och Arsenal. Kan de hota den stora suveränen eller blir de ännu en programenlig seger för för hemmalaget?

Hämta din välkomstbonus hos Betsson

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Manchester City stormar mot 20:e raka segern

Manchester City hade en tuff inledning på säsongen men har sedan dess visat upp en fantastisk form. Framförallt har defensiven varit outstanding och det har knappt blivit några insläppta mål. Därför är det mycket som talar för att laget lyckas hålla tätt på West Ham också, även om det är en bra motståndare som kommer på besök. West Ham har två raka segrar mot Sheffield United och Tottenham och har endast en förlust på de elva senaste matcherna i Premier League

Kan West Ham hota den stora suveränen?

West Ham har överträffat alla förväntningar under säsongen. Segern senast mot Tottenham visar att man är i toppen för att stanna. Under säsongen har laget dock mest varit stabila mot lagen på den undre halvan och haft det svårare mot storklubbarna. Senaste fem förlusterna har kommit mot Liverpool x2, Manchester United x2 och Chelsea. Samtidigt ligger laget före såväl Liverpool som Chelsea i tabellen. 

Speltips inför Premier League-mötet på Etihad

För var Manchester City ett lag som gick framåt hela tiden och gjorde 4-5 mål per match samtidigt som de släppte in en hel del bollar också. Nu är det snarare defensiven som sticker ut ordentligt och med tanke på att West Ham lär ha en defensiv approach tror vi på en relativt målsnål match även om oddsen kanske säger annorlunda. Därför spelar vi under 3,5 mål till oddset 1,62 hos Betsson.

Vårt speltips: Under 3,5 mål i matchen mellan Man City och West Ham till oddset 1,62 hos Betsson.

Team Oddsgurun