Crystal Palace vs Manchester United – Speltips Premier League

Manchester United kan ge upp drömmen om en ligatitel efter att återigen ha tappat poäng i Premier League. På de sju senaste matcherna i Premier League har man visserligen bara en förlust men tre vinster, tre oavgjorda och en förlust är inget poängsnitt som fixar någon ligatitel. I senaste matchen blev det återigen 0-0 mot ett av lagen i ”Big 6”. Nu väntar Crystal Palace, ett lag som man förlorade mot senast lagen möttes på Old Trafford med 1-3. Får United revansch för detta eller fortsätter måltorkan?

Hämta din välkomstbonus hos Speedybet

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Crystal Palace blandar och ger

Londonklubben Crystal Palace ligger på plats 13 i Premier League men är tio poäng ovanför nedflyttningsstrecket. Någon bottenstrid är det därför inte tal om men laget får det tufft hemma mot Manchester United som är obesegrade på bortaplan den här säsongen i Premier League. Crystal Palace fick 0-0 i sin senaste match mot Fulham men vann dessförinnan borta mot Brighton. Dessförinnan hade lag två raka förluster mot Burnley och Leeds. Lagets skadelista är också väldigt lång med hela nio spelare som är borta eller tveksamma.

Manchester United behöver göra mål

0-0 mot Chelsea senast visade att United återigen är för beroende av att få straffar mot storlagen för att vinna. Nu är det inget topplag som väntar utan Crystal Palace vilket borde innebära en seger för United. Samtidigt är Cavani tveksam, Poga borta och Martial är ur form. Det gör att den fruktade offensiven inte är som den brukar samtidigt som storstjärnan Bruno Fernandes ser allt mer sliten ut för varje match som går. Att Solskjaer valde att starta honom i returmötet hemma mot Real Sociedad efter 4-0 i första matchen förblir en gåta.

United vinner ändå till slut

Trots att chansen på ligatiteln är borta tror vi ändå att Manchester United håller för favoritskapet som oddsen visar och lyckas vinna matchen. Vi väljer att spela detta till oddset 1,40 hos Speedybet.

Vårt speltips: United vinner borta mot Crystal Palace till oddset 1,40 hos Speedybet

Team Oddsgurun