Dortmund vs Sevilla – Champions League Speltips

Borussia Dortmund har övertaget inför returmötet mot Sevilla efter att ha vunnit första mötet med 3-2 torts spel på bortaplan. Stor hjälte blev som vanligt Haaland som också leder Champions Leagues skytteliga. Norrmannen stod för två mål i 3-2-segern och gjorde också två mål i helgens möte mot Bayern München. Den gången blev det dessvärre förlust för Dortmund med 2-4. Sevilla i sin tur har horribel form på sistone efter att ha radat upp segrar inför första mötet. Därför är det fördel Dortmund inför returen.

Hämta din oddsbonus hos Betsafe

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Dortmund är favoriter att gå vidare till kvartsfinal

Dortmund har hittat formen på slutet. Efter segern mot Sevilla i första mötet vann laget tre matcher utan att släppa in mål. Men i helgens möte mot FC Bayern blev den mesta mästaren för svår och trots dubbla mål av Haaland slutade matchen 2-4. Ligatiteln är körd sedan länge och laget är hela 16 poäng efter Bayern. Men upp till fjärdeplatsen som ger spel i Champions League nästa säsong är avståndet endast fyra poäng, ett gap Dortmund borde kunna ta igen med tanke på att skadesituationen börjar lätta.

Kan Sevilla överraska och skrälla sig vidare?

Inför första åttondelsfinalen såg Sevilla löjligt starka ut. Laget hade nio raka segrar och hade hållit nollan i åtta av dessa varav sju raka. Efter förlusten studsade laget tillbaka med seger mot Osasuna med 2-0 men därefter har det blivit tre raka förluster. Dubbla förluster mot FC Barcelona i cupen och La Liga är en sak men att torka mot Elche är inte acceptabelt för en klubb av Sevillas dignitet. 

Dortmund vinner returmötet på Signal Iduna Park

Vi tror att Dortmund är för starka och lyckas hålla undan och ta sig vidare till kvartsfinal. Med en målskytt av Haaland som fortsatt vill vinna skytteligan lär det också bli mål i matchen och oddsen har helt klart spelvärde på hemmaseger. Därför spelar vi Dortmund som vinnare till oddset 2,20 hos Betsafe

Vårt speltips: Dortmund vinner mot Sevilla till oddset 2,20 hos Betsafe

Team Oddsgurun