Sverige vs Georgien – VM-kval

Zlatan Ibrahimovic är tillbaka i det svenska landslaget som inleder mot Georgien i detta VM-kval. Sverige behöver sex poäng efter den första samlingen som innebär matcher mot nämnda Georgien men också en drabbning borta mot Kosovo. Som vanligt spelas Sveriges matcher på Friends Arena och allt annat än en seger vore ett rejält fiasko för Blågult. Men det borde definitivt bli seger med tanke på hur bra Sverige varit mot sämre nationer under Janne Andersson.

Hämta din välkomstbonus hos ComeOn

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Sverige är givna favoriter

Det svenska landslaget nådde kvartsfinal i VM 2018 och tog sig relativt komfortabelt till EM 2020 som avgörs i sommar. Mycket har handlat om Zlatan Ibrahimovic som nu gör comeback i det svenska landslaget 39 år gammal. Det innebär att intresset för det svenska landslaget växer och ger ytterligare en dimension i anfallet. Sverige har intressanta offensiva alternativ som Kulusevski, Ibra, Alexander Isak och Emil Forsberg. Georgien har inte vunnit sedan oktober förra året och detta blir en enkel match för Janne och grabbarna som lär vara sugna på fotboll.

Georgien ska bli en munsbit för Sverige

Goergien har visserligen Rubin Kazans snabbe vänsteryttern Khvicha Kvaratskhelia men i övrigt är det inte mycket som skrämmer. Med tanke på att Sverige också har fördel av hemmaplan blir det här inga problem för det svenska landslaget. Georgien har inte vunnit på fem matcher och då har man mött lag som Estland, Armenien och Nordmakedonien.

Sverige vinner enkelt och med flera mål

Vi tror att det här blir en ganska enkel match för det svenska landslaget Sverige har ett betydligt bättre lag och ser intressanta ut. Under Janne Andersson har Sverige inte underskattat någon motståndare och vi tror inte man gör det nu heller, dessutom är oddsen förvånande höga med tanke på förutsättningarna. Därför spelar vi Sverige som vinnare mot Georgien till oddset 1,32 hos Comeon.

Vårt speltips: Sverige vinner över Georgien till oddset 1,32 hos ComeOn.

Team Oddsgurun