Luleå HF vs Malmö Redhawks – SHL oddstips

Formsvaga Luleå är något överraskande solklara favoriter inför mötet mot extremt formstarka Malmö Redhawks som radat upp åtta raka segrar. Nu möts lagen i på Coop Norrbotten Arena i Luleå där hemmalaget hoppas kunna bryta den dystra trend som innebär att laget har radat upp åtta raka förluster. Nu har det varit uppehåll på grund av Covid-19 men det blev ingen bejublad comeback för den norrländska klubben. Fortsätter Malmö på inslagen väg eller bryts trenden i den tuffa bortamatchen.

Hämta din oddsbonus hos Betsson

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Luleå har åtta raka förluster

Mellan den 18 februari till 11 mars radade Luleå upp sju raka förluster och tog bara poäng i två av matcherna. Givetvis ingen resultatrad som laget kan vara stolta över då de till och med hamnat utanför topp 6 som ger direktplats i kvartsfinalen. En av de matcherna var nere i Malmö där det blev förlust med 3-5 och nu behöver de nog börja vinna. Laget hade nio dagars spelledigt på grund av Corona men det blev direkt förlust när SHL drog igång igen. 1-2 mot Leksand gör att laget nu har åtta raka förluster.

Malmö är i strålande form

Malmö Redhawks var länge ett lag som ville undvika negativt playoff men efter en sensationell uppryckning är förutsättningarna helt annorlunda. Innan det ofrivilliga uppehållet hade Malmö sju raka segrar och när serien återupptogs väntade serieledaren Rögle. Då fortsatte Malmö sin imponerande svit och tog ytterligare en seger vilken gör att man nu är uppe i åtta raka segrar. Det är den bästa resultatraden för klubben sedan SM-gulden i början på 90-talet.

Kan Malmö förlänga sviten?

Trots att Luleå har åtta raka förluster och Malmö åtta raka vinster är Luleå överlägsna favoriter enligt oddsen. Det är något märkligt tycker vi som tror att Malmö Redhawks fortsätter sin fin svit. Därför spelar vi Malmö som segrare till oddset 4,70 hos Betsson.

Vårt speltips: Malmö vinner borta mot Luleå till oddset 4,70 hos Betsson

Team Oddsgurun