Manchester United vs Brighton – Premier League

Manchester United vs Brighton - Premier League

Efter ett lite för långt landslagsuppehåll är det nu äntligen dags för Premier League-fotboll betting igen. Manchester United tar emot Brighton och bör kunna ta en seger i jakten på att behålla andraplatsen. Leicester jagar bakom och är endast poäng efter men när det är 16:e placerade Brighton som kommer på besök borde det bli seger för hemmalaget. Alla annat än tre poäng för United vore en rejäl missräkning.

Spelbolag Bonus Recension Spela
1 100 kr free betT & C Apply Recension Besök
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
2 100 krT & C Apply Recension Besök
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
3 100 krT & C Apply Recension Besök
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
4 100 krT & C Apply Recension Besök
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
5 100 krT & C Apply Recension Besök
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

United är solklara favoriter

Manchester United är favoriter att vinna hemma mot Brighton men behöver studsa tillbaka efter förlusten senast i FA-cupen mot Leicester. För andra året i rad valde Solskjaer att rotera i en avgörande FA-cupmatch och det fick stora konsekvenser. Manchester United är därmed ute ur turneringen och får det svårt med titlar den här säsongen också. Att ordna tre poäng hemma mot Brighton är något som klubben dock borde klara av utan några större problem. Senaste gången lagen möttes i ligan fick Man Utd tre poäng efter att VAR tilldelat laget en straff efter att matchen redan var slut. 

Kan Brighton överraska?

Brighton har två raka segrar i Premier League vilket tagit upp laget på säker mark. Potters manskap har ofta den här säsongen spelat väldigt bra men haft det svårt att få till resultaten och poängen med sig. Men 2-1 borta mot Southampton och 3-0 mot Newcastle gör att Potters mannar nu har vind i seglen efter sex matcher utan seger dessförinnan. Räcker det till en skräll mot självaste Manchester United?

Speltips med bäst odds på Man Utd vs Brighton

Hemmalaget United är favoriter och även om de haft fler spelare iväg på landslagsuppdrag borde de ha tillräcklig kvalité för att säkra segern. Därför väljer vi också att spela Manchester United som segrare över Brighton till oddset 1,66 hos ComeOn!

Vårt speltips: Manchester United vinner över Brighton till oddset 1,66 hos ComeOn!

Team Oddsgurun