Manchester United vs Leicester – Speltips Premier League

Manchester United tar emot Leicester på hemmaplan i den 35:e omgången av Premier League. De båda lagen ligger just nu på Champions League-plats och ser ut att få spela i världens bästa klubblagsturnering nästa säsong. För Man United skulle en seger innebära att andraplatsen i praktiken är säkrad. För Leicester innebär en förlust att man släpper in Liverpool i racet på om en topp 4-placering. Därför bör det finnas två motiverade lag som kommer till spel på Old Trafford under tisdagen.

Hämta din oddsbonus hos Speedybet

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Manchester United är favoriter och har revansch att kräva

Att nå final i Europa League och komma tvåa i Premier League gör att Solskjaer lär få fortsatt förtroende som tränare för Manchester United. Formen har varit fin och den senaste förlusten mot engelskt motstånd kom mot just Leicester. Det var i FA-cupens kvartsfinal och därför kan vi nog räkna med ett motiverat Manchester United mot Leicester. I senaste ligamatchen ställdes laget mot Aston Villa och trots underläge lyckades United vinna med 3-1 till slut. Håll ett extra öga på Edison Cavani som är i strålande form.

Håller Leicester fjärdeplatsen?

Förra säsongen låg Leicester länge med i toppen men efter en svag avslutning hamnade laget utanför topp 4 och missade Champions League. Nu kan historien upprepa sig då laget har tappat poäng i två raka matcher och endast ligger sex poäng före Liverpool med en match mindre spelad. Förlust mot United och Liverpool kan gå upp på lika många poäng med två omgångar kvar.

Vi tror United håller undan och vinner

Även om United varit ett bättre lag på bortaplan än hemmaplan under säsongen har de spelat bra under våren. Senaste förlusten i Premier League kom i januari mot Sheffield United, i övrigt är det ett obesegrat United i Premier League. Oddsen talar till Uniteds fördel men det är samtidigt väldigt spelvänliga odds. Därför väljer vi att spela Man United som segrare till oddset 2,50 hos Speedybet.

Vårt speltips: United vinner över Leicester till oddset 2,50 hos Speedybet

Team Oddsgurun