Sverige – Danmark – Ishockey-VM oddstips

Tre Kronor inleder ishockey-VM med en gruppspelsmatch mot Danmark och det är höga förhoppningar på det svenska landslaget även om de först är tippade femma enligt oddsen. Men Sverige har två guld på de tre senaste världsmästerskapen och även om det inte är lika stjärnfyllt som det brukar med NHL-spelare bör Johan Garpenlöv och hans spelare inte ha några problem att besegra en nation av Danmarks kaliber.

Hämta din välkomstbonus hos LeoVegas idag

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Får Tre Kronor en smakstart?

Tre Kronor har inte spelat VM på två år då förra turneringen blev inställd. Men nu är det dags igen och Sverige inleder mot Danmark, en nation som det inte bör vara några problem att besegra. Tre Kronor har aldrig förlorat mot Danmark i en tävlingsmatch och inte mycket tyder på att så skulle bli fallet nu. Istället lär det bli en ganska klar segermarginal för Sverige.

Kan Danmark hota alls?

Danmark har en del skickliga spelare men ingenting som ska kunna hota Tre Kronor över tre perioder. Visst vann danskarna senaste mötet mellan lagen men det är stor skillnad på en träningsmatch och ett VM där Sverige har fem NHL-spelare samt flera spelare från KHL. Danmark är tippade att komma näst sist i grupp A och det är endast Storbritannien som är lägre rankade än Danmark i Sveriges grupp.

Speltips: Vem vinner matchen mellan Tre Kronor och Danmark?

Tre Kronor är ganska klara favoriter att vinna mötet mot Danmark. Sverige har bättre spelare i varje lagdel. Dessutom talar historiken för svensk seger. Tre Kronor har som sagt vunnit samtliga tävlingsmatcher mot Danmark i ishockey. Exakt ingenting talar för att detta skulle förändras. Oddsen på rak seger talar sitt tydliga språk och vi anser att det spelet inte har något värde. Därför väljer vi istället att spela på att Tre Kronor vinner med -2,5 i handicap. Vi får oddsen 1,86 hos LeoVegas på -2,5 svensk seger.

Vårt speltips: Vi spelar Tre Kronor som vinnare till handicap -2,5 till oddset 1,86 hos LeoVegas

Team Oddsgurun