Champions League-finalen Oddstips

Det har äntligen blivit dags för Champions League-final när Manchester City och Chelsea möts på Estádio do Dragao i Porto. 16 500 åskådare kommer att kunna följa spektaklet på plats i Portugal där Man City är ganska klara favoriter att kamma hem sin första CL-titel någonsin. Det som talar emot City är att de haft svårt för Chelsea de senaste matcherna. Bland annat slog Chelsea ut City ur FA-cupens semifinal samtidigt som Chelsea också vann senaste PL-mötet mellan lagen. Men Pep Guardiola har en enastående statistik i finaler och hans lag ser starkare ut än Chelseas.

Hämta din välkomstbonus hos Betsson

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Manchester City är klara favoriter

Manchester City har varit extremt imponerande under säsongen med seger i Premier League, EFL Cup och nu final i Champions League. Visst har man åkt på två förluster på de fyra senaste matcherna men det har varit när ligan redan varit avgjord. I Champions League har City varit outstanding och övertygat rejält, framförallt i semifinalen mot PSG. Kan de hålla samma fina spel mot Chelsea är mycket vunnet.

Chelsea har ett internt övertag

Även om Chelsea förlorade FA-cup-finalen mot Leicester samt två av de tre avslutande ligamatcherna har man haft övertaget på City under säsongen.Sedan Tuschel tog över skutan slog man ut City ur FA-cupen samt vann på bortaplan i Premier League med 2-1. Nu är det dock ett helt annat scenario när det väntar final i Champions League. 

En jämn och tät match

Även om oddsen talar för Manchester City tror vi det kan bli jämnare än vad som förutspåtts. En final brukar vara ganska tillknäppt då ingen vill åka på några onödiga misstag. Därför tror vi inte på den målfest som den neutrala åskådaren hoppas på. Istället tror vi på en målsnål historia. Därför väljer vi att spela under 2,5 mål i Champions League-finalen mellan Manchester City och Chelsea till oddset 1,69 hos Betsson.

Vårt speltips: Under 2,5 mål i Champions League-finalen mellan Manchester City och Chelsea

Team Oddsgurun