4.9 / 5.0 100 % upp till 500 kr Spela
* 18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

No Account Bet – Betta snabbt och säkert utan konto

No Account Bet Recension 2024

Ett spelbolag som tagit bort allt krångel och istället erbjuder en riktigt härlig spelstund är No Account Bet. Spelbolaget går under Pay N Play Betting och är en rutinerad aktör med många års erfarenhet. Som en del av Paf Multibrand Ltd är det ett spelbolag som har en etablerad koncern i ryggen och det märks i upplevelsen hela vägen.

Här får du blixtsnabba insättningar och uttag med Swish och Trustly. Vidare har du ett komplett utbud av odds och marknader samtidigt som du kan bryta av med ett fullfjädrat online casino om du känner för det. Har du tidigare inte spelat hos NoAccountBet kan du göra det idag och registrera dig som ny kund. Då får du ett fantastiskt välkomsterbjudande och kan börja spela med extra pengar som spelbolaget ger dig. Bli medlem idag för att upptäcka allt det spännande som finns inom oddsens värld hos No Account Bet.

Sätt in pengar och börja spela

Att börja spela hos No Account Bet är verkligen inte svårt. Du trycker på ‘sätt in pengar’ uppe i vänster hörn. Därefter väljer du belopp samt om du ska använda Swish eller Trustly. Oavsett vilken betaltjänst du väljer är det ditt bankkonto pengarna kommer att dras från. Du fyller i ditt personnummer och bekräftar med BankID och därefter är du medlem och kan börja spela. Således behövs det ingen registrering där du fyller i massor av uppgifter.

När du vill logga in och återvända till spelsidan behöver du endast ha BankID tillgängligt. Därmed behöver du inte ha ytterligare ett användarnamn eller lösenord i din repertoar. Logga in med BankID och upptäck smidigheten det ger. Det är något vi är övertygade om att du kommer att gilla.

Ta ut vinsterna på direkten

Tack vare att No Account Bet är ett Pay N Play Spelbolag erbjuder de också uttag på direkten. Det är verkligen enkelt att få ut vinsterna eftersom du använder dig av Swish eller Trustly. Du kommer att få ut vinsterna på bara några minuter rakt in på ditt bankkonto. För att få ut pengarna ska du först begära uttag och välja belopp. Därefter väljer du om du vill använda dig av Swish eller Trustly som uttagsmetod. 

Bekräfta uttaget med BankID och se pengarna komma in på ditt bankkonto på direkten. Hela processen tar inte mycket mer än någon minut och därefter får du utbetalningen direkt. Så smidigt är det att ta ut pengar hos No Account Bet.

Stort utbud av odds och marknader

Den som vill ha många och höga odds kommer säkerligen tycka om No Account Bet. Här finns odds och marknader från alla världens hörn. En match på de största ligorna brukar ha runt 400 matcher, i alla fall om det är en toppmatch i exempelvis Premier League. Men det finns också massor av svensk idrott som du kan upptäcka som Allsvenskan och SHL.

Spela på allt från sport som fotboll till politik och upptäck amerikanska sporter från ligor som NBA, NFL, NHL och MLB. Du hittar allt och lite till hos No Account Bet. Oddsa också på presidentvalet i USA, riksdagsvalet alternativt omröstningar innanför EU. 

Live betting ger bättre spänning

Hos No Account Bet finns det massor av evenemang dagligen att oddsa på. Det blir en helt annan action och spänning när du har möjligheten att spela på matcher som är i full gång. Oddsen ändras ständigt och du får exklusiva marknader som inte är tillgängliga före matchstart. Det kan handla om nästa målskytt, hur många mål det blir i matchen ytterligare eller vad resultatet blir efter första halvlek. 

Direkt när du besöker oddssidan finns där en ruta med evenemang som är live. Därmed har du alltid full överblick av de matcher som finns tillgängliga. Upptäck själv de olika alternativen och njut av en upplevelse som är något extra som live betting innebär.

Kundtjänst är alltid tillgänglig

Det spelar ingen roll om det är mitt på dagen eller mitt i natten. Hos No Account Bet har du alltid kundtjänst tillgänglig mellan 08:00 – 00:00. I den vänstra menyn finns där en knapp som heter livechatt. Genom att klicka på den hamnar du i kontakt med supporten och får hjälp på direkten. 

Skulle du höra av dig utanför öppettiderna kan du lämna ett meddelande så kommer de att återkomma till dig när chatten öppnar igen. Du får alltid hjälp av svensktalande kundtjänst vilket givetvis är väldigt skönt. Inte heller är det några väntetider utan du får som regel hjälp på direkten.

Betta från mobilen

Inom oddsens och bettingens värld är det avgörande att kunna lägga odds oavsett vart man befinner sig. Det är inte alltid man har tillgång till en dator innan matchen startar och då är det skönt att kunna oddsa från mobilen. Detta kan du göra när du använder dig av din smartphone eller surfplatta eftersom No Account Bet fungerar lika bra från en mobil enhet som en dator.

Du behöver inte ladda hem en app utan spelar istället från din mobila webbläsare. Därmed är du aldrig begränsad i din betting så länge du har uppkoppling mot internet. Placera dina odds vart du än vill och upptäck själv friheten det innebär.

Ta emot din oddsbonus hos No Account Bet

Hos No Account Bet får nya spelare en riktigt bra start. Detta tack vare det fina oddserbjudande som finns tillgängligt. När du gör din första insättning hos spelbolaget får du denna matchad och kan därmed få en riktigt härlig start när du börjar spela. Det innebär att du kommer igång på bästa sätt. Vi rekommenderar dig varmt att emot oddserbjudandet för att få en så bra start som möjligt.

Sammanfattning recension No Account Bet

Det finns mycket att upptäcka för dig som spelare hos No Account Bet. Vill du ha en högklassig upplevelse med betting är detta ett utmärkt spelbolag för dig. Du kan njuta av en upplevelse som är något alldeles extra och på så sätt få massor av bra odds och möjligheter. Ta emot en oddsbonus idag för att komma igång på bästa sätt. Det är något vi tror att du kommer att tycka om.