US Open 2022 – Bäst odds på Grand Slam

Det är dags för en riktigt spännande turnering när årets fjärde och sista Grand Slam-turneringar ska avgöras i Flushing, New York. Vinnaren av Wimbledon Novak Djokovic kommer inte till spel eftersom han vägrar att vaccinera sig och på så sätt blir han inte insläppt i USA. Det blir dock Rafael Nadal som vunnit såväl Australian Open och Franska Öppna under året. Efter den regerande US Open-mästaren Daniil Medvedev är han också favorit att vinna titeln. Nadal nådde semifinal i Wimbledon men fick lämna Walk Over på grund av en skada i magtrakten. Är han i form för att säkra säsongens tredje och karriärens 23:e Grand Slam-titel.

Betta på US Open 2022 hos dessa spelbolag

Spelbolag
Features
Bonus
Recension
Spela
1
2500 SEK
* 18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller
2
2500 SEK
* 18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller
3
2000 kr
* 18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller
4 bethard logo
1000 kr
* 18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller
5 fastbet betting
1000 kr
* 18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller
US Open 2022

Odds – de är favoriter att vinna US Open 2022

  • Daniil Medvedev – 3,30
  • Rafael Nadal – 4,50
  • Carlos Alcaraz – 6,00
  • Nick Kyrgios – 9,00
  • Matteo Berrettini – 12,00

Daniil Medvedev kliver sin som favorit i US Open

Den ryske stjärnan är rankad etta i världen och har haft en bra säsong även om det inte blivit någon Grand Slam-titel. Daniil Medvedev kliver in i US Open som regerande mästare och hoppas kunna försvara sin titel. 

Medvedev har blandat och gett under säsongen men bjudit på fin tennis. I januari förlorade han finalen i Australian Open mot Rafael Nadal vilket var hans andra raka finalförlust i turneringen. I Franska Öppna blev han utslagen i den fjärde rundan. Under Wimbledon i London fick Medvedev inte delta eftersom ryska idrottare förbjöds att delta i tävlingen på grund av kriget mot Ukraina. Men Medvedev får delta i US Open och kliver alltså in som favorit.

Kan Rafael Nadal säkra säsongens tredje Grand Slam?

Att Rafael Nadal är obesegrad Grand Slam-året 2022 som 36-åring är inget annat än imponerande. Spanjoren har 22 Grand Slam-titlar och hoppas kunna ta sin 23 i karriären och årets tredje. Han inledde säsongen med att först vinna Australian Open efter att ha vunnit mot just Medvedev i finalen. I Franska Öppna tog han ytterligare en titel efter att ha vunnit mot Caspar Ruud i finalen. 

I Wimbledon såg han ut att gå till final men efter att ha vunnit kvartsfinalen blev han skadad och fick stå över semifinalen. Nadal är rankad trea i världen men är alltså obesegrad i Grand Slam-sammanhang under året. Skulle han ta en tredje Grand Slam genom att vinna US Open vore det minst sagt imponerande. 

Carlos Alcaraz har fått stora genombrott 

Den 19-årige spanjoren Carlos Alcaraz har fått sitt stora genombrott under året. Trots sin ringa ålder är han rankad fyra i världen och har redan vunnit fem titlar i karriären. Visst har det ännu inte blivit någon Grand Slam-titel men det är nog snarare en fråga om när än om han vinner det mest åtråvärda i tennisvärlden.

Under 2022 har han blivit den yngste spelaren någonsin att vinna Rio Open, Miami Open och Madrid Open. De två sistnämnda räknas som ATP Masters 1000 finals och hans prestationer imponerar. I Grand Slam-turneringarna i år har det blivit kvartsfinal som bäst, något han också nådde i förra årets US Open. Kan han ta nästa steg i US Open 2022? Det återstår att se.

Novak Djokovic kommer inte delta i tävlingen

Novak Djokovic kommer för andra gången i år att missa en Grand Slam-turnering på grund av att han vägrar att ta vaccin mot Covid-19. Det blev stora rabalder i vintras när Djokovic blev deporterad efter att ha försökt göra entré i landet som ovaccinerad. I USA får ingen ovaccinerad entra landet och Djokovic är inget undantag. Därmed kommer han missa ytterligare en turnering på grund av vaccinvägran.

Det är ett stort avbräck för tävlingen att Wimbledon-vinnaren inte kommer till start men samtidigt finns det många skickliga spelare. Att se Medvedev och Rafael Nadal i en final vore något alldeles extra. Rafael Nadal har vunnit 22 Grand Slam vilket är en fler än Novak Djokovic. Tar han sin 23:e i Flushing New York.

Streama Grand Slam gratis hos spelbolagen

US Open 2022 går att streama gratis hos flertalet spelbolag. Allt du behöver då är ett positivt spelsaldo alternativt ett aktivt bet det senaste dygnet. Sen behöver du också vara medlem hos spelbolaget. Genom att titta på Grand Slam-turneringarna hos spelbolagen behöver du inte signa upp hos någon dyr streamingtjänst. 

Alla matcher från första omgången till finalen går att streama helt utan kostnad. Därmed kan du titta på matcherna och placera dina odds simultant. Det ger en bättre helhet till din upplevelse och det blir enklare att göra analyser när du kan se vad som händer framför dig. Detta är perfekt för din live betting också. 

Glöm inte att flera svenska spelbolag också erbjuder en betting bonus. På så sätt kommer du att få en riktigt bra spelupplevelse där du kan få extra pengar att spela för. Din oddsbonus kan du använda till att betta på US Open hos spelbolagen i Sverige. En insättningsbonus är det vanligaste men det kan också dyka upp riskfria spel när du bettar på US Open. 

Sammanfattning US Open 2022

Årets fjärde och sista Grand Slam-turnering ska avgöras och det är i Flushing, New York som turneringen avgörs. Det blir något extra när världens bästa spelare gör upp om titeln. Även om Novak Djokovic inte kommer till spel är det flera andra världsstjärnor som gör upp om titeln.

Rafael Nadal fortsätter att bryta ny mark och hoppas kunna ta årets tredje Grand Slam-titel. Det vore minst sagt imponerande och skulle göra att spanjoren är obesegrad i Grand Slam under året. Hans enda förlust hittills har kommit på Walk Over. Nadal har inte vunnit US Open sedan 2019 och hoppas nu ta sin femte titel. Men det är världsettan Daniil Medvedev som är regerande mästare och favorit att vinna tävlingen. Har han vad som krävs för att försvara sin titel eller blir det någon annan som vinner årets sista Grand Slam-turnering?