ComeOn – Få 100 kr i oddsbonus

Spelbolaget ComeOn är en av svenskarnas favoriter när det kommer till betting. Det är inte många bettingsajter som har roligare kampanjer, ett bättre oddsutbud och en välkomstbonus som ser till att drömstarten är ett faktum. ComeOn är en sund bettingsida där du alltid kan känna dig trygg och säker. Sportsbooken är givetvis något alldeles extra vilket gör att du har goda möjligheter att få en härlig bettingupplevelse. Har du inte varit medlem tidigare finns det många anledningar att bli det nu. Det är nämligen så att nya kunder till ComeOn kan ta del av en välkomstbonus som ger en riktigt fin start i bettandet. Bli medlem idag och njut av allt detta härliga spelbolag har att erbjuda.

Välkomstbonusen hos ComeOn är härlig

När vissa spelbolag satsar på gigantiska bonussummor med enorma omsättningskrav har ComeOn en sundare inställning. När du blir medlem kan du få 100 kr extra att betta med genom deras betting bonus. Regler och villkor tillkommer till kampanjen. Besök ComeOn idag för en fullständig överblick av dessa.

Live betting och livestreaming hittas hos ComeOn

Att betta live på pågående match ger mer action enligt många. Därför är det inte konstigt att ComeOn valt att satsa extra mycket på detta. Direkt när du kommer in på oddssidan ser du vilka matcher som pågår för tillfället. Du har en också en flik med kommande matcher och kan därmed se vilka matcher som har matchstart snarast för att hitta nya marknader i din live betting. När du bettar live brukar du som regel få en mer spännande upplevelse med roligare marknader och högre odds. Hos ComeOn får du alltid live betting på högsta nivå.

Vill du titta på gratis direktsänd sport kan du göra det hos ComeOn. Spelsidan har tunga rättigheter till att visa livestreamad sport. För att ta del av den direktsända underhållningen är allt som krävs ett positivt spelsaldo hos spelbolaget. Har du detta kan du njuta av hundratals timmar högkvalitativ sport helt gratis. Livestreamingen är tillgänglig i mobilen och surfplattan också vilket gör att du kan titta på matcherna när du är på språng. För en ännu bättre upplevelse rekommenderar vi att livestreama matchen du live bettar på eftersom kombination ger dig maximal betting när den är som bäst.

Allt och lite till i sportsbooken

När du surfar in hos ComeOn gör du det med stor glädje. Så fort du är inne i sportsbooken ser du vilket enormt utbud som finns tillgängligt. För att göra det enkelt för dig är allt organiserat och väl planerat. Högst upp hittar du ’Dagens Evenemang’ och under de mest populära tävlingarna just nu. För den som vill gräva djupare finns det över 30 olika sporter att välja mellan med mängder av marknader på de flesta sporterna.

Betta på den bästa fotbollen som Premier League, Champions League och VM eller ishockey genom SHL, NHL och KHL. Tennis är också något ComeOn har ett stort utbud på, framförallt när det vankas Grand Slam-turneringar. Totalt sätt har du en hel drös olika sporter att välja mellan.

Du kan till och med betta på virtuella sporter hos spelsidan. Trenden slog igenom för några år sedan och har fortsatt växa likt ett bättre träd. Klicka dig in på virtuella sporter och lägg ditt bet idag om det är något som tilltalar dig.

Kundtjänst dygnet runt

När du behöver hjälp eller har en fråga eller fundering finns det kundservice tillgänglig dygnet runt. Innan du tar kontakt med supporten rekommenderar vi dig att läsa FAQ där spelsidan samlat de vanligaste frågorna. Chansen är stor att du hittar vad du söker där men om så inte är fallet har du kundtjänst tillgänglig varje dag oavsett vad klockan är. Det finns två olika sätt att ta kontakt med kundservice på. Vår rekommendation är live chatten eftersom det ger snabbast möjliga service. Annars går det bra att också maila till supporten men räkna med svarstider som är länge jämfört med chatten. ComeOns kundtjänst har vunnit priser för deras fantastiska service och kunderna blir väl omhändertagna.

Cash Out

Hos ComeOn har man cash out tillgängligt för alla sina spelare. Cashout innebär att du kan avsluta ditt spel i förtid och därmed plocka ut delar av vinsten innan matchen är över. Kanske har du en känsla av att laget du bettat på kommer tappa ledningen eller något liknande. Med cash out tar du ut delar av din vinst och slipper få ångest när kvitteringen kommer. Kom dock ihåg att om du vill ha ut hela vinsten gäller det att ha kylan att vänta tills matchen är över.

ComeOn i mobilen

Att betta från mobilen är något spelarna tar för givet numera. Därför är det glädjande att ComeOn erbjuder högklassiga mobila förutsättningar för dig i ditt spelande. Du kan välja att ladda hem en app eller om du hellre vill köra direkt från mobila webbläsare. Oavsett vilket har du tillgång till hela spelbolagets utbud direkt i din mobil eller surfplatta. Vad som är extra härligt är att det inte spelar någon roll vad du har för enhet eftersom ComeOn är kompatibelt med såväl iOS som Android. Ta med dig bettingsajten vart du än befinner dig, det är du värd.

Ansvarsfullt spelande

Om det är något ComeOn bryr sig om är det ansvarsfullt spelande. När du blir medlem sätter du själv dina gränser, både ekonomiskt och tidsmässigt. På så sätt spelar du aldrig för pengar du inte har råd att förlora. Spel ska vara kul och det gäller att spela ansvarsfullt om man ska klara av spelandet i längden. Är du eller någon du känner i riskzonen finns det hjälp att få kostnadsfritt.