Grand Slam – En av de största händelserna inom Tennis

Tennisens höjdpunkter för året är utan tvekan Grand Slam-turneringarna. Totalt spelas det fyra stycken under året. Detta är utan tvekan det som flest spelare väljer att betta på och Grand Slam kallas också för majors. Det pågår många tennisturneringar under ett år men inget är lika viktigt för deltagarna som Grand Slam. Att vinna en av de fyra turneringarna under ett år är en stor bedrift, att vinna samtliga fyra under samma kalenderår gör dig odödlig inom tennisen. För spelarna innebär Grand Slam mer marknader än under några andra evenemang och du som spelare har därför optimala förutsättningar att lyckas hitta en marknad som passar dig. Nedan ser du ett antal spelbolag som alla erbjuder bra odds på tennis och framförallt Grand Slam. Spela på något av dessa idag och njut av en spelupplevelse vi tror du kommer att tycka om.

Spelbolag Bonus Recension Spela
1 100 krT & C Apply Recension Besök
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
2 100 krT & C Apply Recension Besök
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
3 100 krT & C Apply Recension Besök
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
4 100 krT & C Apply Recension Besök
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
5 100 krT & C Apply Recension Besök
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Spela på Grand Slam med en bonus

Att ta emot en oddsbonus för att få ut ännu mer av ditt spelande är något som vi varmt kan rekommendera. Ju högre bonus desto bättre eftersom du får mer pengar att spela för. Samtidigt gäller det för dig att du har koll på omsättningskraven så inget oförutsägbart händer när du ska plocka ut dina vinster. Samtidigt bör du ha i åtanke att en betting bonus har betydligt lägre omsättningskrav en en casino bonus. Spelbolagen ovan har fantastiska välkomsterbjudanden som du som spelare kan ta del av.

Australian Open inleder Grand Slam-året

I Melbourne varje år under slutet av januari och början av februari hålls Australian Open. Det är detta evenemang som drar mest publik av samtliga Grand Slam-turneringar och Australien Open har fått smeknamnet ”the happy slam” på grund av den goda stämning som infinner sig. Turneringen har pågått sedan 1905 och spelades fram till 1987 på gräs. Numera är det hard court som gäller som underlag för den populära turneringen.

Novak Djokovic från Serbien är den som lyckats bäst av de manliga deltagarna med sina sju segrar i turneringen. På damsidan är det Margaret Court som imponerat mest med elva titlar. Australian Open går att streama hos spelbolag helt gratis så länge du har ett positivt spelsaldo. Hitta ett spelbolag som streamar Australian Open om du vill ta din live betting till nästa nivå.

French Open/Franska öppna är mångas favorit

Om du vill betta på tennis i yttersta världsklass är Franska Öppna ett ypperligt alternativ. Turneringen som gick första gången 1891 är en av de absolut största titlarna att vinna för en tennisspelare. Tävlingen spelas på Stade Rolland Garros och därför kallas Franska Öppna för Rolland Garros i folkmun. Varje år i slutet av maj och början av juni beger sig fans och tenniseliten till Paris i Frankrike för att titta på turneringen. Den spelas på grus och är den enda Grand Slam-turneringen som spelas på detta underlag.

Rafael Nadal är den givne profilen i turneringen då han behärskas underlaget som ingen annan. Han har vunnit Franska Öppna hela tolv gånger vilket ingen annan är i närheten. På damernas singel är det Chris Evert som vunnit flest titlar med sina sju stycken vinster. Franska öppna anses vara den mest fysiskt ansträngande tennisturneringen i världen och därmed den tuffaste att vinna.

Wimbledon – Den mest anrika av de alla

1877 drog startskottet igång för Wimbledon som därmed också är världens äldsta tennisturnering. Många anser också att det är den mest prestigefyllda tävlingen i tennisvärlden. Wimbledon spelas i början av juli varje år och förutom att det är en anrik turnering är det en grej att äta jordgubbar och grädde under tävlingen. En annan grej som gör Wimbledon känt är att det inte är någon reklam runtomkring matchplanen. Med undantag för Rolex som är de som bidrar med tidsteknologin under matcherna.

För dig som ska betta vinnarspel på Wimbledon har Roger Federer varit ett bra alternativ tidigare. Han är den som vunnit flest titlar i tävlingen med sina åtta stycke.På damernas singel är det Martina Navratilova som med sina nio segrar är den som vunnit flest gånger. Under Wimbledon finns det mängder med intressanta marknader för dig att som gillar betting på tennis.

US Open avslutar Grand Slam-året

US Open har en historia som sträcker sig tillbaka till 1881. Tävlingen har spelats både på gräs och lera men spelas idag på hard court. US Open börjar alltid den sista måndagen i augusti och fortsätter sedan under två veckor. Även om turneringen är en Grand Slam har den inte riktigt samma status som Wimbledon och Franska Öppna.

US Open spelas i New York och har så gjorts sedan tävlingen startade. Jimmy Connors, Pete Sampras och Roger Federer är de tre spelare som vunnit tävlingen flest gånger med sina fem titlar om man inte räknar med amatör-eran.

Flest Grand Slam genom tiderna

De fyra turneringarna ovan bildar Grand Slam och är det mest åtråvärda en spelare kan vinna. Rafael Nadal är den enda manliga singelspelaren som vunnit en och samma Grand Slam-turnering tvåsiffrigt med sina tolv titlar i Franska Öppna. Men om vi kollar totalt antal Grand Slam finns det en spelare som har lyckats bättre.

Bland damernas singel är det Margaret Court från Australien som är etta tätt följt av Serena Williams. Även tyskan Steffi Graaf har vunnit över 20 Grand Slam-titlar. Nedan ser du topplistan över Grand Slam-segrare för både herrarnas och damernas singel.

Grand Slam-titlar för herrarnas singel

Roger Federer – 20 – Schweiz
Rafael Nadal – 19 – Spanien
Novak Djokovic – 16 – Serbien
Pete Sampras – 14 – USA
Roy Emerson – 12 – Australien
Rod Laver – 11 – Australien
Björn Borg – 11 – Sverige
Bill Tilden – 10 – USA
Fred Perry – 8 – Storbritannien
Ken Rosewall – 8 – Australien
Jimmy Connors – 8 – USA
Ivan Lendi – 8 – Tjeckien
Andre Agassi – 8 – USA

Grand Slam-titlar för damernas singel

Margaret Court – 24 – Australien
Serena Williams – 23 – USA
Steffi Graf – 22 – Tyskland
Helen Wills Moody – 19 – USA
Chris Evert – 18 – USA
Martina Navratilova – 18 – Tjeckien/USA
Billie Jean King – 12 – USA
Maureen Connolly – 9 – USA
Monica Seles – 9 – USA/Kuba/Nederländerna
Suzanne Lenglen – 8 – Frankrike
Molla Bjurstedt Malloy – 8 – Norge/USA

Populära marknader under Grand Slam

För dig som vill betta på Grand Slam finns det mer marknader än under någon annan tennisturnering. Redan långt innan turneringarna börjat kan du lägga dina vinnarspel på vem du tror kommer vinna turneringen. Eftersom det är fem olika delar av en Grand Slam kan du också betta på vilken nation som tar hem flest medaljer, en rolig marknad tycker vi.

Över/under spelen finns också tillgängliga där totalt antal game är en vanlig marknad. Om det finns en given favorit i någon match kan det vara värt att lägga ett bet med handicap. En annan idé för att få upp oddsen är att lägga ett kombinationsspel. Framförallt kan detta vara bra i början av turneringarna när det finns klara favoriter. Till exempel kanske oddsen på Nadal, Djokovic och Federer ärr väldigt låga under förta rundorna. Genom att kombinera oddsen för alla tre kan du få upp vinsten ytterligare.

I tennis är det också populärt att spela på utgången i olika set. En Grand Slam innehåller bäst av fem set och varje individuellt set går att betta på.

Betta live på Grand Slam

Live betting på Grand Slam är också extremt spännande. Då får du bästa möjliga odds tillgängliga samtidigt som de förändras i takt med att matcherna pågår. Genom att göra korrekta analyser kan du hitta oddsen när de är som högst och förhoppningsvis därmed maximera vinsten. Med betting live får du också marknader som du inte kan få någon annanstans. Till exempel kan du betta på vem som vinner nästa boll eller om en motståndare bryter serven eller inte. Med live betting tar du spänningen till nästa nivå och tennis med sina långa matcher är utmärkt för att live betta på.

Streama Grand Slam live

Genom att streama Grand Slam live hamnar du mitt i spänningen. Därför är det givetvis så att du ska utnyttja potentialen att se gratis tennis när du har möjlighet. Grand Slam live är något alla spelare borde testa om de vill ha en häftig spelupplevelse utan krångel. Du kan nämligen se matcherna samtidigt som du placerar dina livespel. Det är betydligt lättare att hitta potentiella skrällar när du har möjlighet att titta på matcherna samtidigt som du live bettar. Spelbolagen brukar också låta dig titta på matcherna utan extra kostnad. Det enda de kräver är att du har ett positivt spelsaldo eller ett lagt bet inom de senaste 24 timmarna. Då kan du ta del av samtliga Grand Slam-matcher vilket ger en helt fantastisk typ av underhållning.

Betta på Grand Slam från mobilen

De flesta spelbolag erbjuder appar så att du som spelare kan ta del av dessa. Då kan du besöka Google Play eller App Store och njuta av en fulländad spelupplevelse direkt från mobilen eller surfplattan. Få saker kommer göra dig lika glad som att kunna betta och livestreama sport vart du än befinner dig. Om du inte orkar ladda hem en app går det lika bra att spela från din mobila webbläsare.

Grand Slam - En av de största händelserna inom Tennis

Spela ansvarsfullt

Oavsett vad du bettar rekommenderar vi dig alltid att spela ansvarsfullt. Idag är det krav på svensk licens och därför måste spelbolagen ta just ansvarsfullt spelande på största allvar. Genom att sätta gränser för mycket du har råd att förlora spelar du aldrig bort pengar som du egentligen inte har råd att förlora. Det kommer ge dig en sundare spelstund samtidigt som du inte behöver oroa dig för att hamna i riskzonen. Om du eller någon du känner ligger risigt på de det finns det direktlänkar till hjälporganisationer hos samtliga spelbolag du listat. Därmed kan du alltid få hjälp på direkten när du behöver det.