Betting på Underhållning & Specialer

Att betta på sport må vara nummer ett hos de flesta spelarna men allt fler tycker om att betta på underhållning och specialer. Det är en väldigt bred kategori som finns i många olika varianter. För dig som aldrig har bettar på underhållning och specialer kan vi varmt rekommendera det. Spelbolagen nedan är bra exempel på bettingsidor som alla erbjuder fina marknader på konceptet. Alla spelsidor nedan har dessutom svensk licens vilket gör att du alltid kan känna dig trygg och säker när du spelar. Kom igång idag och njut av en spelstund som är något extra. Det är du värd som älskar betting.

Spelbolag Bonus Recension Spela
1 100 kr free betT & C Apply Recension Besök
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
2 100 krT & C Apply Recension Besök
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
3 100 krT & C Apply Recension Besök
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
4 100 krT & C Apply Recension Besök
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
5 100 krT & C Apply Recension Besök
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Betta på underhållning med en bonus

Oavsett vad du för marknad du väljer kommer din betting att bli betydligt roligare om du skaffar dig en välkomstbonus innan du sätter igång. Ovan har vi listat våra favoriter som erbjuder en välkomstbonus. Genom att ta del av denna har du perfekta möjligheter att få den där riktiga drömstarten i ditt spelande. Vi hoppas och tror att det är något du kommer uppskatta när du ska lägga ditt nästa bet. Fördelen med en betting bonus är att du dessutom får schyssta omsättningskrav jämfört med en vanlig casino bonus. Därmed krävs det endast några bets innan du kan plocka ut eventuella vinster.

Betta på politik och politiska val

En av de mest populära marknaderna för betting på politik är att betta på de olika politiska valen. I Sverige finns det alltid bra odds och roliga marknader när det vankas riksdagsvalet. Till exempel kan du betta på vem som blir nästa stadsminister, vilket “block” som får flest röster och vilka partier som bildar regering. Det går också att lägga head to head mellan de olika partierna samt över/under antal procent.

Förutom det svenska riksdagsvalet finns det andra politiska val som är lämpliga för betting. Det amerikanska presidentvalet är minst sagt något som påverkar hela världen och du kan betta på vem du tror kommer vinna. Det går också att placera bets på vilka stater som röstar på vilken president vilket är en populär marknad, framförallt de som är insatta.

Även våra grannländers val i Danmark, Norge och Finland går att betta på precis som större val som Brexit. Därmed finns det mängder av olika alternativ för dig som är intresserad av att betta på politik.

Betta på Eurovision Song Contest

Svenskarna är smått besatta av “Mellon” och Eurovision Song Contest. Inget av alla deltagande nationer i den populära musiktävlingen tar tävlingen på lika stort allvar som Sverige. Tävlingen består av fyra deltävlingar, momentet andra chansen och den stora finalen på Friends Arena i Solna. Vinnaren av svenska melodifestivalen får representera Sverige i kommande Eurovison Song Contest. Även om det går att delvis skratta åt hur stort allvar Sverige tar schlagern på ger den stora satsningen resultat. Sverige har vunnit Eurovision Song Contest hela sex gånger vilket är näst flest av samtliga nationer som deltagit. Endast Irland är bättre med sina sju segrar.

När det kommer till betting på Melodifestivalen går det att spela på samtliga deltävlingar inklusive andra chansen och finalen. Populära marknader i deltävlingar är att lägga vilka två bidrar som går till final och vilka två som får prova lyckan igen i andra chansen. Även head to head mellan olika låtar är en populär marknad.

Under Eurovision skiljer sig marknaderna inte något märkvärdigt. Här är det också populärt att betta på vilket bidrag som kommer vinna tävlingen eller ta sig vidare från deltävlingen (semifinalerna). Eftersom det är prestige mellan olika nationer kan du betta head to head mellan olika länder men också vem som blir bäst i Norden.

Betta på Idol och andra talangtävlingar

I Sverige är Idol ett program som lockar tusentals tittare varje avsnitt. Programmet där Sverige ska utse största talangen bland de sökande artisterna kan eventuellt kännas något urvattnat men samtidigt fortsätter spelarna att lägga sina bets under tävlingen. Varje fredag är det veckofinal där en artist blir eliminerad samtidigt och det är denna marknad som är populärast att betta på tillsammans med vem som kommer vinna tävlingen.

Talang är ett liknande program men istället för att endast gälla musik är det alla möjliga sorters talanger som deltagarna visar upp. Konceptet är ungefär detsamma. Varje vecka åker deltagare ur medan andra går vidare och kan fortsätta sin dröm. För dig som spelare finns det många olika marknader tillgängliga att välja mellan och det gäller att analysera om vem du tror kommer vinna. I USA och Storbritannien hittar vi America’s Got Talent och Britain’s got Talent och de internationella tävlingarna går utmärkt att betta hos svenska spelbolag.

Andra tävlingar på temat är The Voice och X-factor som båda gjorde entré i Sverige men utan någon större succé. Däremot är det fortfarande otroligt stora program i USA och du kan också betta på dessa i alla lägen. Gräv djupare i vilka marknader som finns tillgängliga och hitta något som passar dig.

Betta på Oscarsgalan och andra Award-shows

Varje år är det otroligt spännande när film och nöjesgalorna haglar tätt. Den största utav de alla är Oscarsgalan där de filmbranschens mest åtråvärda priser delas ut. Populära marknader att betta på är vilken film som får flest statyetter men också de individuella priserna på varje gala. Det finns mycket spännande att hitta i oddsväg och det är sällan favoriten bland oddsen som lyckas vinna. Därför kan du som gör din research ordentligt hitta marknader och spelvänliga odds som kan ge sköna vinster.

Andra populära galor är Tony Awards för Teater, Emmys för musik och Golden Globe som belönar både tv och film. Du hittar också svenska versioner som Rockbjörnen, Grammisgalan, Guldspaden och Guldbaggen. Alla dessa har liknande marknader som Oscarsgalan.

Betta på Let’s Dance

Let’s Dance är en fantastisk tv-tävling som blivit en enorm tittarsuccé i vårt avlånga land. Detta märks bland annat genom att allt fler som bettar får upp ögonen på programmet. Du kan betta på Let’s Dance och få en spelupplevelse som inte går av för hackor. Spela på nästa deltagare att bli eliminerad eller vem som kommer vinna hela tävlingen. Varje vecka ändras oddsen och du har perfekta förutsättningar att hitta roliga marknader när du bettar på Let’s Dance. I USA heter tävlingen Dancing With The Stars och även denna version går att betta på precis som mycket annat kul från danstävlingen i olika länder.

Betting på Underhållning & Specialer

Betta på Väder

En rolig marknad som du kanske inte ska lägga allt för stora insatser på är att betta på väder. Till exempel kan du betta på om rekordet för den högst uppmätta temperaturen någonsin i Sverige kommer att bli slaget under ett år. Det går också att betta på nederbördsrekord och över/under medeltemperatur.

Andra marknader

De flesta spelbolag har ytterligare marknader än de vanligaste som vi just nämnt. Till exempel kan du spela på vem som blir nästa James Bond efter Daniel Craig, vem som vinner den italienska musiktävlingen Sanremo eller finska Jussi Awards. De mest obskyra marknaderna finns tillgängliga och du har goda möjligheter att hitta ett bet som passar dig.