Bandy betting – Odds på isbandy

Den som är ute efter bandy betting kommer att kunna upptäcka mycket spännande hos svenska spelbolag. Bandy är nämligen en väldigt populär sport i Sverige, men kanske inte särskilt stor ur ett internationellt perspektiv. Genom att oddsa på bandy går det att få mycket bra odds eftersom spelbolagen inte har samma övervakning som på till exempel fotboll och andra sporter. Upptäck bandy hos svenska bettingsajter. Flest odds finns det hos de svenska spelbolagen då sporten är störst i vårt land och i Ryssland. Brittiska spelbolag har inte samma intresse då britterna har noll intresse för bandy på is. Innebandy är också en populär sport i Sverige men inte lika stort som bandy på is. 

Spelbolag Bonus Recension Spela
1 100 kr free betT & C Apply Recension Besök
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
2 100 krT & C Apply Recension Besök
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
3 100 krT & C Apply Recension Besök
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
4 100 krT & C Apply Recension Besök
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
5 100 krT & C Apply Recension Besök
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

De mest populära marknaderna på sporten

En bandymatch har många marknader. Det absolut vanligaste är att spela 1X2 men det är väldigt sällan det blir oavgjort. Därför kan det vara en idé att oddsa Money Line så att du inte behöver oroa dig för att det ska sluta lika. Istället får du tillbaka pengarna om det blir oavgjort. Antal mål är också en vanlig marknad. Då är det över/under som gäller. Vanligtvis blir det ganska många mål i en bandymatch. Därför brukar brytpunkten ofta vara över/under 4,5 mål. Givetvis beror på det vilka lag som möts men generellt brukar man räkna med i snitt fyra till fem mål i en bandymatch.

Live betting och live stream på bandy

För att få ännu mer spänning och uppleva flytande odds i realtid är det bäst att testa på live betting. Då hamnar man som spelare mitt i centrum av all action vilket många föredrar. Bandy varar i 2 x 45 minuter vilket gör att det kan hända mycket på en match. Ofta är det väldigt målglada matcher vilket är perfekt för live betting. Bara för att ett lag ligger under med några mål betyder det inte att matchen är avgjord, snarare tvärtom. 

Du som önskar kan också streama bandy live hos spelbolagen. Såväl den svenska som ryska ligan brukar ligga tillgänglig hos spelbolagen för live streaming. Detta då rättigheterna inte är särskilt dyra inom bandy vilket gör att spelbolagen ofta visar samtliga matcher under säsongen. För den som tycker om live odds finns det inte mycket som slår att kombinera live betting med live stream. Det kommer ge dig bättre överblick om vad som händer härnäst samtidigt som det blir enklare att göra analyser om det du tror ska ske i matchen.

Bandy betting - Odds på isbandy

De största turneringarna i isbandy

Den svenska högstaligan i isbandy kallas för Elitserien och här gör lagen upp varje år i hopp om att säkra SM-guldet. Västerås är laget som vunnit flest SM-guld av samtliga svenska lag men de har tappat något de senare åren. Svenska ligan är tillsammans med den ryska bandyligan den högst rankade i världen vilket innebär att den håller hög internationell klass. Varje år arrangeras också VM i bandy. Sverige har näst flest medaljer med sina 39 stycken. Totalt har det blivit tolv guld för svenskarna och hela 10 silver. I ärlighetens namn är det väldigt sällan någon annan nation än Sverige eller Ryskland vinner. Faktum är att det endast skett en gång och det var när Finland lyckades vinna 2004. 

Det är under de stora turneringarna och slutspelen i svenska och ryska ligan som det finns som flest odds och marknader tillgängliga. I bandy arrangeras också European Cup som är bandyns svar på Champions League. Inget lag utanför den svenska eller ryska ligan har någonsin vunnit denna turnering vilket vittnar om att bägge nationers dominans. Tyvärr för svensk del har det inte blivit något guld sedan 2017 men vi hoppas på nya framgångar snarast.