Cashout – Casha hem innan matchen avgörs

Cashout inom odds och sportsbetting är inte någonting nytt. Det kom för några år sen och blev omedelbart en storfavorit hos spelarna. I början var det bara ett fåtal bolag som erbjöd funktionen. Detta ledde till att spelare sökte sig till dessa företag. I vanlig ordning har marknaden snabbt fått anpassa sig och cashout har idag blivit väldigt viktigt inom betting. Förr valde faktiskt många sina spelbolag helt baserat på om de erbjöd funktionen. Om du är en erfaren oddsare så är du säkert medveten om att cash-out innebär att du stänger ditt live spel innan matchen är avgjord. Om du har koll på vad som händer kan den här funktionen i kombination med snabba beslut vara mycket lönsam. Men väntar du för länge kan du missa din chans!

Spelbolag Bonus Recension Spela
1 100 kr free betT & C Apply Recension Besök
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
2 100 krT & C Apply Recension Besök
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
3 100 krT & C Apply Recension Besök
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
4 100 krT & C Apply Recension Besök
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
5 100 krT & C Apply Recension Besök
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Vad innebär cashout inom betting?

Föreställ dig följande: Du sitter och tittar på en fotbollsmatch. Du har lagt in några spel på ditt favoritlag och matchen går lite fram och tillbaka. Plötsligt får ditt lag in ett mål och oddsen ökar till din fördel, men du är inte helt övertygad. Det finns ändå en chans att matchen vänder igen, och du är inte sugen på att chansa. Det är här cashout funktionen verkligen skiner!

Klicka dig in på din spelkupong på spelsidan, klicka på cashout knappen och pang. Där har du dina pengar på kontot, innan matchen är över, oavsett om ditt lag vann eller förlorade. Du kan tillämpa precis samma princip på en match där ditt lag ligger i underläge. Varför vänta tills matchen är över och du garanterat förlorat dina pengar? Passa istället på att casha ut och göra minimal förlust.

Varför använda cash out funktionen?

Livebetting cash out

Vad cash out funktionen innebär att du inte behöver vänta tills matchen är över. Istället kan du ta ut en del av din vinst, eller insats vid förlust, innan spelet är avgjort. Självklart kan du aldrig få ut hela din vinst eller insats med cashout, detta skulle göra att spelbolagen åkte på grymma förluster. Särskilt om du som bettar är insatt och har bra koll.

Vi skulle kunna säga att cashout är perfekt för de matcher då ditt lag leder, men matchen ser ut att kunna vända. Ser däremot matchen ut att gå till din fördel och resultera i vinst är det såklart bättre att du väntar på att den avgörs. Du som har bra förståelse för sporten, de spelande lagen och själva matchen kan alltså använda den här funktionen till stor fördel.

Vilka spelbolag erbjuder betting med cashout?

Som vi redan nämnt så har cashout funktionens stora popularitet lett till att de flesta stora och seriösa aktörerna erbjuder funktionen idag. Så länge som du väljer ett spelbolag med Svensk licens, som t.ex NordicBet, så kan du vara relativt säker på att cashout finns. Dessutom vet du också att bolaget erbjuder snabba och säkra uttag samt insättningar, rättvisa spel och proffsig kundtjänst.

Något som kan skilja sig åt mellan de olika spelbolagens cashout är hur stor återbetalning du kan få, samt vilka specifika regler som gäller hos just dem. Det handlar sällan om några enorma skillnader, men om du vill ha den absolut bästa möjliga bettingupplevelsen kan det vara värt att ha i åtanke.

Cashout i mobilen

Även om det är allas vår dröm så kan vi såklart inte alltid sitta hemma i soffan med vår laptop när vi lägger liveodds. Ingen fara! Självklart erbjuder de flesta spelbolagen både livebetting och cashout för dina mobila enheter. Oavsett om du sitter hemma med din laptop eller surfplatta, eller på bussen med mobilen kan du casha ut dina spel i realtid. Som Svenskar kan vi såklart också hitta funktionen hos våra spelbolag för betting utan konto.

Villkor – Ingen garanti för cashout

Det går alltså att säga att cashout är ett tillägg till livebetting. Men utöver att bara lägga nya spel innan matchen och oddsen ändras, kan du med cashout avbryta spelet och få ut så mycket av din vinst eller insats som möjligt innan den går bort. Det här innebär givetvis en väldigt stor fördel för dig som vet vad du håller på med när du bettar.

Men du bör vara medveten om att bara för att ditt spelbolag erbjuder cashout så är det inte en skyldighet att de måste erbjuda det jämt. Generellt sett så är cashout funktionen så klart inte till för att göra så att spelbolagen ska förlora pengar. Därför är den inte alltid tillgänglig. Du kommer att upptäcka att knappen för cashout ibland är “grå” eller inte går att klicka på. I dessa fall har spelbolagen valt att koppla bort funktionen. Dock så kan en snabb och skicklig oddsare dra stor nytta av funktionen. Gillar du liveodds rekommenderar vi att du alltid väljer ett bolag med cashout. I det stora hela kommer du dra nytta av den. Vi rekommenderar också att du läser vilka regler och villkor som gäller för cashout funktionen hos ditt spelbolag.

Cashout

Cashout – För den insatta oddsaren

För en nybörjare inom betting kanske inte funktionen är så otroligt intressant. Men det är en god idé att lära sig att dra nytta av den så tidigt som möjligt. Använd funktionen på ett smart sätt. Om du använder den för tidigt kan det ha varit helt i onödan. Om du istället väntar för länge kan du ha tappat vinstpengarna. I värsta fall är det dock såklart bättre att få tillbaka en del av din insats än att förlora hela summan. Cashout är alltså ett perfekt sätt för oss som spelar på liveodds att göra saker lite mer intressanta och interaktiva.

Håll dessutom utkik efter särskilda varianter av cashout funktioner som vissa spelbolag kan erbjuda. Exempel på detta kan vara delvis cashout, eller partial cashout. Denna funktion gör att du kan stänga en viss del av ditt spel och låta resten fortsätta. Det finns också automatisk cashout. Denna funktion gör att spelet automatiskt stängs när ditt spel har nåt en viss summa. Spelbolagens fantasi i kombination med spelarnas önskemål sätter gränserna. Hos oss på Oddsgurun.com kan du alltid hitta nyheter och information om de senaste trenderna och funktionerna hos spelbolagen. Dessutom visar vi dig såklart också vägen till de bästa sportbonusarna på marknaden!