Betting utan konto – Slipp krånglig registrering

Numera är det äntligen möjligt att njuta av bettingsidor där det inte krävs någon registrering. Betting utan konto slog igenom med dunder och brak 2018 och har idag blivit standardiserat i den svenska spelbranschen. Konkurrensen är enorm bland aktörerna med svensk licens och för att kunna locka över spelarna måste det vara smidigt att bli medlem utan krånglig registrering. Vi lever i moderna digitala tider och spelbranschen är en av de kategorierna som kommit längst när det kommer till smidighet för sina spelare.

Spelbolag Bonus Recension Spela
1 100 kr free betT & C Apply Recension Besök
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
2 100 krT & C Apply Recension Besök
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
3 100 krT & C Apply Recension Besök
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
4 100 krT & C Apply Recension Besök
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
5 100 krT & C Apply Recension Besök
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

BankID är nyckeln

Betting utan konto är möjligt tack vare bankID. I princip varenda människa i Sverige idag har bankID eftersom det är det effektivt och säkert sätt att legitimera sig på. När du besöker en spelsida som Snabbare för första gången och vill bli medlem slipper du fylla i massa formulär som du behövde innan. Istället legitimerar du dig via bankID och är igång på nolltid med ditt spelande som gör att du kan fokusera på det du tycker är roligt, att betta på nätet.

Spela med BankID

Med bankID som nyckel blir allting betydligt smidigare samtidigt som det inte tummas på säkerheten. Det enda som behövs är din sex-siffriga kod och vips är du igång och kan ta del av de tusentals olika oddsmarknaderna som finns, på bara några sekunder från det att du klickat på ’Bli Medlem’. Spelarna älskar givetvis de nya tiderna och jublar över att det är krav på svenska spelsidor med svensk licens att erbjuda bankID som metod för verifiering. Det gör att du alltid har de bästa förutsättningarna att betta på ett smärtfritt sätt.

Insättningar och uttag – de största fördelarna

När du gör en insättning är det vanligt idag att använda sig av Trustly. Det är en betaltjänst som gjort det möjligt för spelsidor på nätet att ta bankID som metod vid insättningar och uttag. När du loggat in hos spelbolaget väljer du bara Trustly som metod, hur mycket du vill sätta in och verifierar dig med hjälp av din E-legitimation. Pengarna kommer in på direkten och du har möjlighet att betta på en hel drös av sporter.

Dock är det uttagen där den största skillnaden är. Tidigare var det inte möjligt att få pengarna särskilt snabbt utan istället var det så att spelarna fick skicka in massor av dokument. Det rörde sig om kopia av pass/ID, adressbevis, kontoutdrag och massa annat jobbigt som de ville ha. Idag är alla dessa dokument ersatta med mobilt bankID. Du kan själv föreställa dig skillnaden om du inte redan märkt av den. De flesta bettingsajterna erbjuder uttag på max en kvart, vilket är ganska stor skillnad på tidigare. Då det kunde ta flera veckor att få pengarna ibland. 

Fördelen med detta förutom att uttagstiderna förbättrats avsevärt är att du slipper dela med dig av dina dokument. Att skicka in en passkopia och bild på sitt kreditkort är inte särskilt roligt. Detta slipper du när du bettar utan konto eftersom allt som behövs är din E-legitimation.

Betting utan konto innebär faktiskt inte att du slipper att skapa ett konto. Däremot så innebär det att hela processen är automatiserad. När du loggar in på ett spelbolag utan registrering så genererar spelbolaget automatiskt ett konto i det namn som ditt BankID står på. Eftersom att BankID är skapat av bankerna och helt pålitligt så vet spelbolagen att dina uppgifter stämmer.
Absolut, faktum är att det är säkrare. Betting utan konto görs möjligt av BankID, och alla svenskar vet ju att vi kan lita på våra BankID'n. Att spelbolagen ska erbjuda BankID som inloggningsmetod är faktiskt ett statligt krav i och med spellicensen. Detta just för att göra spelupplevelsen säkrare för svenskarna.
Oftast inte. Om du spelade på nätet för några år sedan kanske du minns att vi behövde skicka in bilder på Pass/ID, adressbevis, bankutdrag och liknande för att bevisa våra identiteter i samband med uttag. Så är det inte längre. Däremot så förbehåller spelbolagen rätten att be om uppgifter i särskilda fall. Detta kan t.ex vara vid misstanke om penningtvätt, bedrägeri, stulna betalkort eller liknande.
De absolut säkraste och snabbaste betalmetoderna för casino på nätet är de som görs möjliga genom ditt BankID. Nämligen Swish och Trustly. Swish är du med största sannolikhet redan bekant med. Trustly är en transaktionstjänst som du kopplar till ditt bankkonto. Detta tar några minuter och det enda som krävs är att du har ditt BankID redo.
Definitivt. Oavsett om du spelar utan konto/registrering, eller om du spelar på din dator, surfplatta eller mobil så kommer du att ha tillgång till alla funktioner. Från bonusar, live betting och erbjudanden till svensk kundtjänst. Allt finns tillgängligt oavsett hur du väljer att spela.

Kan jag fortfarande ta emot en bonus?

Bara för att du inte fyller i massa jobbiga formulär eller behöver vänta i veckor på uttagen innebär inte det bonusarna försvunnit från ditt liv, snarare tvärtom. Genom betting med bankID kan du betydligt enklare ta emot din bonus. Ofta är det också lägre omsättningskrav på bonusar hos spelbolag utan krav på registrering. Antalet bonusar är idag väldigt många och flertalet spelsidor som har betting utan konto har också härliga välkomstbonusar. 

Bara logga in med bankID och ta emot din bonus idag för att få ut ännu mer av ditt spelande. När du sedan uppfyllt bonuskraven kan du ta pengarna på direkten. Tiden från det att du tar emot din bonus tills dess att pengarna är på ditt bankkonto vid vinst har aldrig varit kortare tack vare online betting utan konto.

Betting utan konto

Går det att betta live utan konto?

Live betting är idag extremt populärt och allt fler spelare har övergått till detta även om pre game fortfarande är störst och därmed lever kvar i allra högsta grad. När du spelar hos ett spelbolag utan konto har du självklart fortfarande möjlighet att betta live på pågående match. Allting som du kunnat göra hos ett spelbolag tidigare kan du fortfarande göra när du bettar utan att registrera dig. Den enda skillnaden är att du slipper fylla i jobbiga uppgifter och dela med dig av personlig info. Dessutom får du blixtsnabba uttag och insättningar samt en trygg och säker verifieringsmetod. 

Oberoende av vad du vill göra i spelvärlden rekommenderar vi att välja ett spelbolag som inte har krav på konto. Det gör att du får en garanterat bättre spelstund och verkligen kan fokusera på det du tycker är viktigt. Kom också ihåg att alltid spela ansvarsfullt och inte spela bort pengar du inte har råd att förlora. Det finns hjälp att få hos spelbolagen, skriv till kundtjänsten eller spana in undersidan ’Ansvarsfullt Spelande’. Denna finns hos samtliga spelsidor med svensk licens idag.