Live betting – Fartfyllda odds i realtid

För den som är ute efter ännu mer spänning i sin betting är det en bra idé att testa på live betting. Då får du fartfyllda odds i realtid och kan ta din spelupplevelse till en ny nivå. De senaste åren har intresset kring att betta live ökat lavinartat vilket har gjort att spelbolagen satsar allt mer på att erbjuda en rolig och smärtfri plattform till sina kunder inom live betting.

Alla spelbolag som har svensk licens och en sportsbook erbjuder bra betting live idag. Det är en förutsättning för att kunderna ska fortsätta strömma in eftersom allt fler föredrar spänningen som live betting ger jämfört med klassisk pre game betting.

Spelbolag Bonus Recension Spela
1 100 krT & C Apply Recension Besök
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
2 100 krT & C Apply Recension Besök
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
3 100 krT & C Apply Recension Besök
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
4 100 krT & C Apply Recension Besök
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
5 100 krT & C Apply Recension Besök
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Vad är live betting? – Det här behöver du veta

När du vanligtvis ska lägga ett bet gör du det innan matchen startar. Skillnaden med live betting är att du bettar på en pågående match, i realtid. På så sätt hinner du med fler bet under samma match och kan se oddsen förändras beroende på hur matchen utvecklar sig.

Direkt när du klickar dig in på en oddssida ligger de pågående matcherna direkt på startsidan. På så sätt kan du se vilka matcher som är igång just nu och samtidigt är tillgängliga för dig att live betta på. Genom att klicka dig in på en specifik match kan du se resultat, statistik och vilka marknader och odds som ligger tillgängliga för dig just nu. I live betting är tempo en avgörande faktor eftersom oddsen ständigt är under förändring.

Ju mer du läser på desto bättre kommer din live betting att gå

Kunskap är makt, framförallt för den som bettar live. Genom att läsa på ordentligt skapar du förutsättningar för att lyckas i din live betting. Ett tips är att börja i en liga du har bra koll på. Är det till exempel betting på Allsvenskan som du har störst intresse kring är det bra att börja med att välja en match där. Har du kunskap om lagen och hur deras spel och resultat brukar utvecklas under matcher.

Till exempel:
Du vet att Elfsborg har tappat ledningen i 10 matcher under säsongen samtidigt som de tar ledningen tidigt i en fiktiv match mot Sirius. Eftersom du har koll på detta lägger du ett live bet på att Sirius gör nästa mål och mycket riktigt lyckas Uppsala-laget kvittera. Genom att du visste att Elfsborg brukar tappa ledningar kunde du få in ett live bet.

Givetvis är det aldrig någon garanti för att det faktiskt kommer att lyckas för att du läser på men du ökar sannolikheten markant genom att läsa på.

Få roligare och uppdaterade odds med ännu mer spänning

Live odds

När du bettar live är oddsen i konstant rörelse. Detta eftersom matchklockan ständigt tickar framåt samtidigt som händelser i matchen får oddsen att röra på sig. Därför kan du som har bra koll och vet hur matcherna brukar utvecklas få riktigt bra odds. Eftersom att de ständigt är i förändring. Eftersom live betting är mer ovisst är också oddsen högre samtidigt som marknaderna blir betydligt roligare.

Du kan få unika marknader i live betting som inte går att få med klassisk pre game. Till exempel vem som blir nästa målskytt, vilket lag som gör nästa mål eller om en straff kommer att gå in eller inte. På så sätt ger live betting dig helt nya möjligheter som du annars inte kan få.

Kommer du ihåg förr i tiden när du var tvungen att gå ned till ATG-hörnan eller tobakskiosken för att lägga ett spel? Du lade spelet innan matchen började och väntade sedan tills den var över. Med live betting kan du nu istället fortsätta lägga spel under tiden som matchen håller på, ända fram tills den är över. Det är vad live betting innebär.
Utöver den uppenbara anledningen: Du kan betta under tiden som matchen pågår, så finns det många fler fördelar. Med rörliga odds som uppdateras under matchens gång blir din spelupplevelse mer intensiv. Funktioner som cashout, livestream samt massor av statistik och info direkt hos spelbolaget gör live betting till den bästa betting upplevelsen.
Cashout är en funktion som de flesta spelbolagen erbjuder när du bettar live. Funktionen gör att du kan stänga ditt spel och få pengarna innan matchen är över. Du kan använda den för att maximera dina vinster eller minimera dina förluster, särskilt om du anar att matchen kommer vända. Spelbolagens cashout fungerar på lite olika sätt, så läs gärna igenom hur den fungerar på just ditt spelbolag.
Att kunna livestreama när du live bettar innebär att spelbolaget har köpt rättigheterna till matchen du bettat på. Detta kan vara särskilt intressant när det handlar om Pay-Per-View matcher som annars kostar pengar att se. Du behöver oftast inte göra mer än att lägga ett spel för att få tillgång till livestream i 24 timmar framöver.
Så länge som du kan komma åt spelbolagets webbsida så kan du komma åt deras live betting. Det spelar ingen roll om du använder dig av din mobiltelefon, surfplatta eller dator, samt om du använder webbläsare eller nedladdningsbar app. Live betting är idag mer regel än undantag hos spelbolagen.

Streama live för en komplett spelupplevelse

Vill du ta din live betting till nästa nivå ska du välja ett spelbolag som har rättigheter att visa live streamad sport. De största aktörerna idag har ett brett och vitt utbud av direktsänd sport. Oftast kan du ta del av helt gratis. Dels sparar du mycket pengar på att inte teckna abonnemang hos dyra streamingtjänster. Samtidigt kan du titta på matchen du vill live betta på och få en ännu bättre överblick av matchen. Genom att titta på matchen är det enklare att dra analyser och kunna förutspå vad som händer härnäst. På så sätt ökar du dina vinstchanser samtidigt som din spelupplevelse blir mer komplett.

Idag vill vi ha ut mer av vårt tittande än att vara se på själva matchen. Hos en bettingsajt med odds får du matchen gratis, statistik och odds under ett och samma tak. På så sätt får du ut ännu mer av din betting och har allt samlat på en plats.

Cashout – För mer spänning i dina liveodds

Om du vill få ut det mesta av din live betting upplevelse så ska du inte förbise funktionen cashout. Konceptet med cashout är väldigt simpelt: Du stänger ditt spel innan matchen är över. Förr var det bara de bästa spelbolagen som erbjöd cashout, men idag finns det hos de flesta. Du ska dock vara medveten om att olika spelbolag har olika regler och villkor för sina cashouts, så det finns bättre och sämre.

Så vad är det som gör cashout så viktigt då? Jo den skickliga bettaren kan många gånger ana att matchen kommer att vända innan den gör det. Vi kan till exempel säga att laget du bettat på får ett övertag i matchen, men du är i princip helt säker på att matchen kommer att vända igen och ditt lag förlora. Då kan du stänga spelet när ditt lag lite före, och antingen få en del av din insats tillbaka eller i bästa fall till och med tjäna lite pengar på det hela. Den skicklige bettaren som tittar på matcherna live medans han/hon bettar kan utan tvekan använda cashout till sin fördel. Men tänk på att funktionen inte alltid är tillgänglig, så förlita dig inte blint på den när du spelar live.

Välj ett svenskt spelbolag om du vill betta live på svensk sport

Allsvenskan och SHL berör många och att betta live på de svenska ligorna är det många som tycker om att göra i Sverige. Utomlands är intresset inte lika stort och därför kan det vara ett mer begränsat utbud hos ett utländskt spelbolag.

Om du väljer ett svenskt spelbolag med svensk licens på plats, som CasinoStugan, får du ett betydligt bättre utbud av live betting på svensk idrott. Inte bara får du fler marknader på varje enskild match utan utbudet är dessutom mycket större. Därför ska du som vill live betta på svensk sport välja en bettingsajt med svensk licens.

Live betting

LeoVegas nya app tar live betting till en ny nivå

Många gillar att betta live från mobilen eftersom de då kan live betta vart de än vill. En bettingsajt som är överlägsen i mobilen enligt oss är LeoVegas. Deras nya app tar live betting till nya höjder.

En av de häftigaste funktionerna är att du kan bestämma ditt eget odds. Till exempel tycker du att oddset på Manchester United till 1,40 är för lågt hemma mot Wigan i Ligacupen och istället vill du betta om oddset varit 1,50. Då kan du ställa in oddset 1,50 på Manchester United i LeoVegas nya och häftiga app. När matchen är igång och ifall oddset höjs till 1,50 live får du en notis i mobilen och kan gå in och placera ditt bet.

Dessutom får du statistik, resultatservice och odds live när du laddar hem appen. Vi rekommenderar att du gör detta för att få ut ännu mer av din live betting i mobilen. Glöm inte heller bort att ta emot en betting bonus. Givetvis kan du använda denna även när du live bettar.