Snabbare – 100 kronor betting bonus

Snabbare är ett relativt nytt spelbolag som satt trenden för en modern aktör ska agera. Som namnet eventuellt hintar till går det att snabbt och smidigt att betta hos Snabbare. Spelbolaget startades för att erbjuda kunder en smärtfri spelupplevelse där allt krångel är borttaget. Resultatet har blivit enastående där spelbolaget i rekordfart har lyckats etablera sig bland de stora aktörerna och spelarna vallfärdas till Snabbare. Oberoende av om du vill betta live eller inför match har du optimala förutsättningar att få en härlig spelupplevelse hos spelbolaget. 

Registrera dig på nolltid

Hos Snabbare är alla krångliga processer kring registrering borta. Istället använder du mobilt bankID för att registrera dig hos spelsidan. Du slipper således de jobbiga formulären med uppgifter och är igång på nolltid. Tack vare samarbetet med Trustly väljer du belopp du ska sätta in, legitimerar dig med din E-legitimation och därefter är du redo att sätta igång med din betting.

Även uttagen går smidigt. Svensk licens är givetvis på plats vilket innebär skattefria vinster. Bestäm beloppet du vill ta ut och verifiera dig återigen med mobilt bankID. Därefter har du dina pengar in på ditt bankkonto på några minuter. När du slipper vänta på dina pengar både in och ut får du betting på dina villkor.

Svensk licens innebär trygghet för dig

Med svensk licens på plats har du garanterad trygghet i din betting. Krav på svensk licens infördes den 1 januari 2019 av svenska staten för att få kontroll på spelmarknaden. Det har givit en tryggare plats för alla inblandande och gjort att marknaden är mer kontrollerad. Eftersom Snabbare har svensk licens på plats vet du det är ett säkert spelbolag du spelar hos som inte håller på med någon scam eller liknande. Istället övervakas man av Spelinspektionen och fokuserar på att ge spelarna spelglädje istället. En svensk licens utfärdas av Spelinspektionen och är giltig i fem år innan den måste förnyas. Längst ner på Snabbares hemsida hittar du information om bettingsajtens svenska spellicens.

Snabbare i mobilen

För den som ofta är på språng och därmed behöver en flexibel spelupplevelse är Snabbare ett ypperligt alternativ. Du har två alternativ i din mobila betting. Antingen kan du ladda hem spelbolagets app hos App Store eller Google Play. Eller kör du via en mobil webbläsare som Chrome, Safari eller Firefox. Hos Snabbare har du dygnet runt tillgång till oddssidan och kan placera bets oavsett var du befinner dig. Eftersom hemsidan är ny och Snabbare är en modern spelsida är de mobila förutsättningar optimala med behaglig och användarvänlig design. Ladda hem appen idag för en fläckfri mobil spelupplevelse.

En sportsbook som är fantastisk

Ställer du höga krav på din betning ska du välja Snabbare. Sportsbooken är välfylld med det allt du behöver. Överst under kategorin ”populärt” ligger de mest populära evenemangen inklusive dagens matcher. Det är allt från Premier League, Allsvenskan och Champions League till Grand Slam-turneringar i tennis och de största amerikanska ligorna som NHL, NBA, MLB, NFL och MLZ.

Även du som gillar E-sport har mycket att välja mellan. Med Snabbares matchkalender får du full överblick över de hetaste matcherna i League of Legends, CS:GO och Starcraft 2. Du kan också betta på volleyboll, vattenpolo, speedway och underhållning. Det sistnämnda domineras av politiska val och musiktävlingar som Eurovision och danstävlingen Let’s Dance.

Live betting och livestreamad sport i mängder

När du skapar ett konto på en minut hos Snabbare öppnar det inte bara upp till sportsbooken, du får också live betting och livestreamad sport i världsklass. Med tunga rättigheter inom Fotboll, Tennis, Dart, Rugby, Hockey, Baseboll, Basket och mycket mer har du perfekta förutsättningar för att titta gratis på sport varje dag. För att aktivera livestreaming räcker det att du lägger ett valfritt bet. För att fortsätta titta på de tusentals direktsändningarna helt gratis är allt som behövs ett lagt spel inom de senaste 24 timmarna. Det tycker vi är en betydligt bättre deal än de ockerpriser som du kan få betala för streamingsajter.

Ett fenomen du måste testa på är live betting. Då spelar du på pågående match och får således fler roliga och unika marknader, samt betydligt mer action. Samtidigt brukar oddsen också vara högre eftersom live betting är mer oviss. Ett tips är att titta på matcherna gratis hos Snabbare samtidigt som du bettar live. Då får du en känsla om matchen och kan göra dina egna analyser vilket kommer göra dig mer framgångsrik i din live betting.

Kundtjänst för din komfort

Att ha support tillgänglig är något som är direkt avgörande för din trygghet Därför är det glädjande att Snabbare har kundtjänst tillgänglig dygnet runt. Innan du kontaktar kundservice är det smart att spana in ’vanligt förekommande frågor’ då chansen är stor att du hittar svaret på din fråga där. Skulle du ändå behöva hjälp finns svensktalande gedigna medarbetare tillgängliga för dig dygnet runt. Du kan antingen välja att chatta med supporten vilket vi rekommenderar, eller maila till kundtjänsten men då får du räkna med längre svarstider.

Ansvarsfullt spelande – viktigt för Snabbare

Ansvarsfullt spelande är något som är viktigt för Snabbare. Längst ner på sidan hittar du en flik om ämnet och där står det bland annat att spelbolagets massor av verktyg och spelsäkerhetssystem gör att du förutsättningarna är bra hos Snabbare. Om du eller någon du känner ligger i riskzonen ska du på direkten vända till en hjälporganisation.